Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Arkadaşlar arkaplan resimlerinin hiçbiri arkalan da çıkmıyor ekran sadece seçilen renkle kaplı oluyor bu sorun nedir, nasıl halledilir bilen var mı?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 gecenlerde bana da oldu soyle cozdum. Masaustune sag tikla, ozelliklere gel. Ordan masaustunu sec, Burdan normalde arkaplan resmi secilir. Burasi ise yaramiyorsa active desktopda web kurulmustur onu kaldirmak gerekir. O pencerede masaustumu ozellestir diye bi buton var, ona tikla. Gelen pencerede web'e tikla. Ordan gecerli giris sayfam dahil hepsini kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar