corwin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar okulumda çizgi roman klübü kurmuş ve bu klübe bi ek aktivite olarak haftada bir gün olmak üzre bi anime film koymuş bulunmaktayım ancak ortadaki bunca filme ragmen henüz dogru düzgün bi anime filmi adı elime geçmedi çünkü benim aradıgım şey kandan ,dehşetten, yarma ve bicme ögelerinden biraz uzak olmalı. ki daha ilk günde hocaları korkutmayalım ne bilem böle psikolojik falan filen bişeyler anime film önerisi?anladınız işte siz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen miyazkileri sıraya diz.. notun bilem yükselir:) ghipli -miyazki flimleri 1)Mononoke Hime 2)Spirited Away(oscar aldı daha nediyeyim) 3)Nausicaa of the Valley of the Wind 4)Howl`s Moving Castle 5)Whisper of the Heart 6)My Neighbor Totoro 7)Kiki`s Delivery Service 8)Porco Rosso şu flimleri de kesin göster 1) Grave of the Fireflies 2) JIN-ROH 3)The Place Promised In Our Early Days [signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] [Bu mesaj kender tarafından 11 Aralık 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Tokyo Godfather: Çok eğlenceli ve iyi bir filmdi. Perfect Blue: Gerilim, thriller hoş bir film. Ghiblie Filmlerinin hemen hemen tamamı isim istersen, The Cat Returns, Spirited Away, Princess Mononoke. Ghost In the Shell Steam Boy: Animasyonu muhteşem ama filmi beğendim diyemem. Herhalde şimdilik bunlar yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ağbi manyahsınız şu grave of fireflies o baya iyiydi evet iyi ki hatırlattın onu bi gösterrim digerlerini de bi indiriyim arşivime arşiv katayım *elleri öper* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hangi okulda kurdun bu klubu ??..kendi okulumda (msü) kurmak ısterken buyuk bir taleple karşılaştım (!) 2 kişi ![signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 A Wind Named Amnesia Akira Appleseed Appleseed 2004 Blood, The Last Vampire Final Fantasy, Advent Children Ghost In The Shell Ghost In The Shell, Innocence Kakurenbo Millennium Actress Spriggan Steamboy Wonderful Days Bende bunları öneririm.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 üstteki mükemmel tavisyeler ek olarak sadece The Boy Who Saw the Wind diyebilirim bir de, göstereceğin filmlerin tarzını iyi seçmeni öğüt verebilirim. ne gösterileceğini önceden bildiğini varsayıyorum. Aslında bir de, görsellik için Wings of Honneamise kan ve vahşet için Fist of the North Star ve Ninja Scroll[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar