deftonez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eet dupe wipe p.tesi yani yarın dupe olan item sahiblerine girecek .))) en sevdigim olay da bu.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Cyper da önüne gelenin trade atıp beleşe bana uniq item vermesinden belliydi..[signature][hline]imzani biraz kısaltır mısın arkadasım? http://forum.paticik.com/view.php?id=39067 okumanı tavsiye ederim (okumadım) Diez/JimmyFloyd/lvl6x Diez/VisuaL_TR/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/N00bz/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kaynak ?[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yandık desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yaw ben zamanında dedim Bu dup kosp durduramazlar diee cunku tavuk gelen yerden kaz esirgenmez derler yaa işte durum bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: NightHunter666, 11 Aralık 2005 09:47 tarihinde demiş ki: kaynak ? kaynak kim?k2 deme baylırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Korku, 11 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Yaw ben zamanında dedim Bu dup kosp durduramazlar diee cunku tavuk gelen yerden kaz esirgenmez derler yaa işte durum bundan ibaret. o kaz gelen yerden tavuk esirgenmez olcak :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla geliyomuş millet yandi azhahuahuuha[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Gelicek falan diye resmi bir açıklama yok sadece kocakarı dedikodusu.. Umarım gelir tabi..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi gelir ama kurunun yanında bizim gibi yaşlarda yanmasa iyidir. 24 saat pazarcılık yaptığım oluyo 5 kuruş para yapıp mirage +7 alıyoz sonra onlarda dupe çıktımı al sana oyunu bırakma sebebi.... silenen shard +8 ler adama koymuyorki, 2 gün sonra bakmışın adamda yine bi shard +8 daha, ama biz 1 ay bitarafımızı yırtıp anca o zararı çıkartıyoz.... [Bu mesaj LordSevo tarafından 11 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende duydum.. pazartesi wipe olcakmış sadece cypher mi hepsimi bilemicem..[signature][hline]KaDıNLaR 4 HaYVaNa BaYıLıRLaR; YaTaKTa 1 KaPLaN,KaPıDa 1 JaGuaR,üSTLeRiNDe 1 BiZoN Ve BuNLaRıN TüMüNü oNLaRa SaĞLaYaCaK 1 EŞŞEK=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Duydunda ne oldu nerde yazıyor boş boş insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin.[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bira_Muhabbeti, 11 Aralık 2005 09:45 tarihinde demiş ki: Cyper da önüne gelenin trade atıp beleşe bana uniq item vermesinden belliydi.. werenin adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sanırım silinmeyen temple itemlarını silmek amaçlı ayrıca wipe tan sonrada çok fazla item duplendi pazarların halindende belli zaten ne zaman wipe sölentisi olsa pazar felç düzgün bi wipe olmasını dilemekten başka bi şansımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar