metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bon jovinin kiss tv de çıkan bi şarkısı var. ama adını yazmıolar. babamda habire şu şarkıyı bul dio. adını bilen varsa çok sevincem. "get on the liights" fln dio galiba şarkıda :P klipte bon jovi böle sahnede çalıolar izleyiciler de "crush me" fln die pankartlar var.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ööle pankartlar varsa muhtemelen crush albümünün turnesidir. It's My Life Say It Isn't So Thank You For Loving Me Two Story Town Next 100 Years Just Older Mystery Train Save The World Captain Crash and the Beauty Queen From Mars She's A Mystery I Got The Girl One Wild Night If I Could Make A Living Out of Loving You bunlardan birisi olabilir şarkı ama sanırım senin anladığın kısmı ööle değil, biraz daha farklı; yoksa google'dan aratınca çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben değil babam söledi sözünü. "i'm a cowboy" fln da diomuş galiba. bende crush tadır die tahmin ettimde. şimdi tek tek araştırmak zor be :) bilen varsa iyi olur ondan.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 e o şarkı da bilinmez mi be kardeşim :p Wanted Dead or Alive işte..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ahe çok saol sly.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben şarkıyı biliyomda adını bilmiyom[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bon jovi nin en baba şarkılarından birisidir zaten kendisi (orda dikkatimi çeken bi şe vardı da unuttum ya...) bu arada klibin tarihi kaçtır jon bon jovi de uzun saç gördüğümü hatırlıyorum da o yüzden sordum[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 zaten kiss tvde bi kaset var 40 dakikalık o dönüyo paso böee die kuscam bigün..bi arada soner arıcalı mustafa sandallı bi kaset vardı o dahada can yakıodu bu neyse bu daa ii bi tane sarkısı var my angeel gabriiel fln dio bi hatun bi onu izliom rastlayınca..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 abi ben ordaki iki davulcuyu cok seviyorum Kiss tv deki adlarını solermisiniz lütfen grubun adını plz plz plz b@b th3 k€nkler :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 iyiki crush mış ha. amma sallamışız ikimizde :p 1984 te yayınlanmış şarkı sanırım. klip ne zaman bilmiom ama.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ulan met hala wazgecemedin su bonjowiden falan. genisle olm biraz.kiss twe tıkanıp kalma:)[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar