misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 seven ne yapmaz adlı şarkının esin engin tarafından söylenmiş versiyonu lazım.çok aradım ama bulamadım belki link bilen veya elinde varsa upload edebilen olursa çok sevinirim not:zeki müren versiyonu var elimde onu bulamadık bu olur mu cevaplarına şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bende o adamın filmdeki söledigi bölum war ama klip şeklinde.. upload ederdim ama çok kasar ya..baya buyuk bi dosya çnkü..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hmm ok saol yine de :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar