marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 şifreyi değiştirdim junk maile şifre geldi..ve ben bu maili yanlışlıkla sildim...bu maili bi daha nasıl görebilirim..lütfen yardım edin...1 hafta oluyo.. çok zorda olmasam 2.topici açmazdım. lütfen yardım edin[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Gitti char bı daha gelmez o mail[signature][hline] eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yazık olmuş valla[signature][hline]diez buffer human clan yok np 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_3nGin_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 napmısın sen be kardes biz mail bekliyoz gelsin diye sen geleni siliyon yazık olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yapmayın be.. o kadar mı vahim bu durum.. yok mu allah için bi çaresi...eğer olmazsa.. bi daha bı oyunu hayatta oynamam[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bencede oynama eğer tüm bilgilerini biliyorsan git siteden gizli soru cvpını yaz direk gönderiyorlar bu yolla alan var çoğu kişi :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: xXTaLkativeXx, 11 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: bencede oynama eğer tüm bilgilerini biliyorsan git siteden gizli soru cvpını yaz direk gönderiyorlar bu yolla alan var çoğu kişi :/ cewap yazdığın için çok teşekkürler talkative ama o yoluda denedim..yarın son bir kez kontrol edip tekrar denicem eğer olmazsa..asla bu oyuna elimi sürmem.. tekrar saol[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: xXTaLkativeXx, 11 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: bencede oynama eğer tüm bilgilerini biliyorsan git siteden gizli soru cvpını yaz direk gönderiyorlar bu yolla alan var çoğu kişi :/ acc. u eskiden beri kullanıosa gizli soruyu ayarlama menüsü şifre mailine gelio sonra o şifre ile login oluon siteye öle ayarlıon.Kısaca gitmiş o char..Geçmiş olsun[signature][hline]Nick : AltairIV Level : 60+ Class : Shadow Vain Irk : Karus Server : Dies Durum : Invalid Password dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar