nargaroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Şimdi benim elimde 10 adet film var. 15 'er saniyelik diyelim.Ben bunlari 1 adet kesintisiz bir film yapabilir miyim ve nasil? Uzantilarin (wmw,avi...) gibi olmasi etkiler mi?[signature][hline]Blackmetal Ist Krieg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet yaparsın, en basidinden windows movie maker yapabiliyordu sanırım o işlemleri?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Windows Media Encoder halleder işini. Mpeg, wmv, avi olması önemli deil. Source olarak tanıtım tek bir dosya olarak kaydedebilirsin. Windows Movie Maker da işini görür.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar