Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3ten wav yapıp boyunutu azaltacak...

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

said:
BioHazarD, 11 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
4mblık şarkı 48mb oldu :lol:
ben websitesinde kullanmak için soruyorum bi şekilde boyutunu azaltmam lazım :-)

Sende waw yapma ne olcak ne bilim wma yap :-) azuzuzu harbiden 10mb şarkıyı 95mb yaptı :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...

[Bu mesaj Platon tarafından 11 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mp3 ten daha küçük ve kaliteli bi ses verecek format yok. Sadece mp3 ün kalitesini düşüre bilirsin. Boyut bayaa bi değişiyo. 128 bit 64 bit falan yap. Daha fazla küçültürsen ses iyice kötüleşir.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

mp3 den ogg, m4a, ac3(bunu tam bilmiyorum) yapabilirsin hatırladığım kadarıyla onların kalitesi mp3 den iyi, ya da başka deyişle, aynı kaliteye daha küçük dosya boyutu oluyo.

mp3 to m4a falan diye arattır bi ton program çıkıyo. denemedim hiçbirini öneri yapamayacam. =)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımda DietMP3 diye bi program görmüştüm. Mp3'ün boyutunda min. %40'lık bi sıkıştırmaya gidiyo ve bunu yaparkende şarkının kalitesinde hiçbir deformasyon olmuyo. Yani bu programı kullanmadan önceki kalitesi ile kullandıktan sonraki kalitesi arasında bi fark yokken sadece parçanın boyutunda azalma görülüyo. Cd-Key'ini bulabilirsen bi dene derim....
Alçak herif bi türlü vermedi cd-key'i, süründüro beni :hrr:[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...