BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ...bir program lazım bana bilen var mı ?[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mp3ten wava çevirip daha az boyut kaplatırsa o programa burda verrim :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :D ahah peki mp3ün boyutunu azaltabilceğimiz bişey varmı :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Aare MP3 WAV Converter Plus Bu program işini görecektir. Güle güle kullan :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 4mblık şarkı 48mb oldu :lol: ben websitesinde kullanmak için soruyorum bi şekilde boyutunu azaltmam lazım :-)[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 windows movie maker boyutunu azaltır. wav yaptıktan sonra bi dene.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: BioHazarD, 11 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: 4mblık şarkı 48mb oldu :lol: ben websitesinde kullanmak için soruyorum bi şekilde boyutunu azaltmam lazım :-) Sende waw yapma ne olcak ne bilim wma yap :-) azuzuzu harbiden 10mb şarkıyı 95mb yaptı :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 11 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mp3 ten daha küçük ve kaliteli bi ses verecek format yok. Sadece mp3 ün kalitesini düşüre bilirsin. Boyut bayaa bi değişiyo. 128 bit 64 bit falan yap. Daha fazla küçültürsen ses iyice kötüleşir.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 windows video makerla 1mba düşürdüm :-) ses kaliteside öyle çok kötü değil site için iyi oldu[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mp3 den ogg, m4a, ac3(bunu tam bilmiyorum) yapabilirsin hatırladığım kadarıyla onların kalitesi mp3 den iyi, ya da başka deyişle, aynı kaliteye daha küçük dosya boyutu oluyo. mp3 to m4a falan diye arattır bi ton program çıkıyo. denemedim hiçbirini öneri yapamayacam. =)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaşımda DietMP3 diye bi program görmüştüm. Mp3'ün boyutunda min. %40'lık bi sıkıştırmaya gidiyo ve bunu yaparkende şarkının kalitesinde hiçbir deformasyon olmuyo. Yani bu programı kullanmadan önceki kalitesi ile kullandıktan sonraki kalitesi arasında bi fark yokken sadece parçanın boyutunda azalma görülüyo. Cd-Key'ini bulabilirsen bi dene derim.... Alçak herif bi türlü vermedi cd-key'i, süründüro beni :hrr:[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar