knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Blackwinds sevgili din kardeşim buradaki insanlar 1 haftadır sifrelerini almak icin ugrasıyorlar ve sen tek bir kez bile suraya gelip necisiniz demedin.Cok uzdun bizi Cok kırdın Turk gm mimiz oldu diye sevinirken sende yalan oldun haa desene yalanmıs hersey.Sen bu işi yapamıyacaksan kim yapacak Kos koca devletin gm i bu sorunu alt edemezse ben ne yapayim 1000 lerce mail gonderdim koladmininden bacak adminine kadar aa nafile bulk mailleri kontrol edi diyorlar 1000 lerce kez kontrol ettim. işin enteresan yani sifryi ilk severde degiştiriyorsunuz ama sonraki denemeleriniz husranlar sonuclanıyor. Benim gibi ben persembe gunu yani gecen eprsembe degiştirdim sifrei ve mail e random bir sifre geldi onun ile giris yaptım sifremi degiştirdim ama cuma gunu sifremi yeniden degiştirmem icap etti degiştirmez olaydım degiştirdik mail felan gelmedi bekledik gelmedi 100 lerce kez mesaj attık, pass ı resetledik nafile ole kaldı hem gold premium uyeyim hemde hafife alınmayacak sekilde cash aldım ama nerede bu devlet nerede bu millet .Hayır gelmiyecekse soyleyin bırakalım oyunu bizi bosuna sinir strese sokmayın bari .... Butun sifre kazazedelere gecmiş olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: knihtonline_, 08 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Blackwinds sevgili din kardeşim Puhahaha nerden biliyosun belki adam budisttir ya da hristiyandır.... [signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... [Bu mesaj bilinc tarafından 08 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: knihtonline_, 08 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Kos koca devletin gm i bu sorunu alt edemezse ben ne yapayim devlet demi işin içinde ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 TŞKRL GÇMİŞ OLSUN DEDİĞİN İÇİN BENCE ARKADAS DOGRU SÖÖLÜYO BİLMEM BANA KATILIRMISINIZ BU ŞİFRE OLAYI HEPİMİZİN KAFASINI BOZDU:([signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sizin tuzunuz kuru tabi sorunn yok. sizinde basınıza gelsinde bende size gulerim bi yerimle ben siz eylenin diye yazmadım bu mesaj ı dikkatinizi cekerim o devlet benzetmesi olayın esprik yani ama inşlh sizin basşınıza gelir demiyecegim gelmez inşallah cunku cok sinir bozucu bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaş aynı dava bi tanıdıgın basın ageldi sana tavsiyem sana gönderdikleri şifreyi dene arkadaş belki o şifreyler girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadas tmm ama bu kadar topic var gelse zaten okurdu bişi yazardı adam sırf bu topici actın diye cvp yazmaz inanıyomusun buna yazsa digerlerine yazardı (okuyosa bile) benimde dün basıma geldi ve arkadsımın sifresini deiştirmek icin yapmıştım ve daha önceki charlarımın sifresini deişirken anında gelmişdi ama dün confirmledigim bugun geldi yahoo kullanıyorum özellikle ve sorun yaşamıyorum mynet kullanan arkadaslarda sorun olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hotmail kullanıyorum ben ama dedigim gibi ilk seferde saniyesine geldi ama daha sonra hiç bir mail gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Şifreler sanırım junk maile geliyor çünkü daha az önce bir deneme amaçlı ezik bir char üzerinde pass resetledim junka geldi birde junk mailinize bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben diyeyim 100 sende 10000 kere baktım junk a yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 JUNK NE YA :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Önemsiz mailler bölümü ama genellikle önemli şeyler çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Perceft :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya beyler onca insan salak değil herhalde jınk a bakmicak kadar gm de mail atıyor junk a bakın oraya gelmiştir lan olm salakmıyız oraya bakmicaz amk.[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [spo1=Ya şunu anlamadınız mı?;] Buralara yazı yazmanız bir şey değiştirmiyor. İllaki birilerinin okumasını istiyorsanız http://forum.knightonlineworld.com a yazın [/spo][signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Do you speak english ? kim biliyor aralarından hani :D ben kayıt olmaya çalıştım mail geldi onaylıyorum ama kabul etmiyor :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 balckwindsin yaptığı eşittir 3 maymun hareketi kör sağır dilsiz :D[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 usko dooru diyo 1 adamın başına bütün forum göçmüş adam hangisine baksın ben bile okurken sıkılıyorum insaflı olun biraz[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ahahuauha abi ölecem gülmekten. "ali kırca bana yardım etsin" tadında değişik bişi olmuş bu topic ahuaha. bu blackwindse de acıyorum[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hehehehe bende acıyorum ama yazılanlara değil acizliğine bişe yapamıyo :D[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar