Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackwids sozum sana


knihtonline_

Öne çıkan mesajlar

Blackwinds sevgili din kardeşim buradaki insanlar 1 haftadır sifrelerini almak icin ugrasıyorlar ve sen tek bir kez bile suraya gelip necisiniz demedin.Cok uzdun bizi Cok kırdın Turk gm mimiz oldu diye sevinirken sende yalan oldun haa desene yalanmıs hersey.Sen bu işi yapamıyacaksan kim yapacak Kos koca devletin gm i bu sorunu alt edemezse ben ne yapayim 1000 lerce mail gonderdim koladmininden bacak adminine kadar aa nafile bulk mailleri kontrol edi diyorlar 1000 lerce kez kontrol ettim. işin enteresan yani sifryi ilk severde degiştiriyorsunuz ama sonraki denemeleriniz husranlar sonuclanıyor. Benim gibi ben persembe gunu yani gecen eprsembe degiştirdim sifrei ve mail e random bir sifre geldi onun ile giris yaptım sifremi degiştirdim ama cuma gunu sifremi yeniden degiştirmem icap etti degiştirmez olaydım degiştirdik mail felan gelmedi bekledik gelmedi 100 lerce kez mesaj attık, pass ı resetledik nafile ole kaldı hem gold premium uyeyim hemde hafife alınmayacak sekilde cash aldım ama nerede bu devlet nerede bu millet .Hayır gelmiyecekse soyleyin bırakalım oyunu bizi bosuna sinir strese sokmayın bari .... Butun sifre kazazedelere gecmiş olsun ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
knihtonline_, 08 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
Blackwinds sevgili din kardeşim


Puhahaha nerden biliyosun belki adam budisttir ya da hristiyandır....

[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...

[Bu mesaj bilinc tarafından 08 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas tmm ama bu kadar topic var gelse zaten okurdu bişi yazardı adam sırf bu topici actın diye cvp yazmaz inanıyomusun buna yazsa digerlerine yazardı (okuyosa bile) benimde dün basıma geldi ve arkadsımın sifresini deiştirmek icin yapmıştım ve daha önceki charlarımın sifresini deişirken anında gelmişdi ama dün confirmledigim bugun geldi yahoo kullanıyorum özellikle ve sorun yaşamıyorum mynet kullanan arkadaslarda sorun olabilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahuauha abi ölecem gülmekten. "ali kırca bana yardım etsin" tadında değişik bişi olmuş bu topic ahuaha. bu blackwindse de acıyorum[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...