horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Cinema Paradiso'ya gittim Yeşilçam sinemasında. Tavsiye ederim güzel sinema.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 güzel sinema mı ? güzel film mi ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Güzel sinema, güzel film. Sinemanın olayı vizyondan kalkmış süper filmleri yayınlamak.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 biliyorum ama oda kadarmış :P mementonun oynadığını biliyorum .. bowling for columbine falan da vardı bi aralar yararlı bi mekan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 güzel gerçekten. Bazen sırf çay içmek için de gidiyom oraya. Sinema koltuğunda çay içmek güzel. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 daha bugun otherside the bed mi öle bisie gttik paramı geri istiorum.. kötü..pembe dizi ile müzikal arası.bi anda insanlar sacma sacma diyaloglar yaparken hooop dans ediolar ama yane böle filmle alakasız kötü.. paramı verin..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar