Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upgrade Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+7 bir itemi +8 e basmak için 2 trina koysam 1 tanede Blased yanarmı sizce Premiumda var ?[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62
Server : Cypher
Job : Warrior
Clan : Endless

Sayko
Mesaj tarihi:
2 tane trina koyamazsın sadece 1 tane ama item ne sen onu söle[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Not:Invalid Password Magduru
Mesaj tarihi:
uqie item yanma ihtimali çok yuksek ama ben sana dene derim ama paran varsa yanı giga yandığı zaman koymıcaksa ama param yok sadece silah bu var diyosan o zaman deneme bile...[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Not:Invalid Password Magduru
Mesaj tarihi:
said:
Sayk0, 10 Aralık 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
iyide elin oğlu +9 yapıyor :D

;-) o senin dediğin itemin +8ini adam 55 tane dupeliyo ve gözü kapalı basıyo bussla:-)bçöylece oluyor bu silah^^...senin oynadığın server cyper ..Cyper ve beramusta imkansı die bişey yok:)[signature][hline]Photo Uploded...
Mesaj tarihi:
Doğru ben Dupeci olmadıgım için aklıma gelmedi :D
Ama orjinal Drop itemimi hayatta dupeletmem zaten :)[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62
Server : Cypher
Job : Warrior
Clan : Endless

Sayko
Mesaj tarihi:
wallaha ben areste oynuyorum ve arkadasım trina kullanmadan buslla +1 raptoru +6 yaptı gozumun onunde ama oda dandik +8 itemleri yaktı tabikide bence degerli bi iteminizi basmadan böle dandik +8 +7 itemleri yakın.benden sölemesi
Mesaj tarihi:
bence sakın basma !

ama illa +8 istiyosan..bi kaç değerli bişiler yak 2 tane; felan sonra da gigayı bas..ama bana göre yanma ihtimali %95..
+8 yok mu war adam basmış..ama gigayı gözden çıkarabilmişssen dene derim walla..olur olur...

dibine not :dupe değilse basma pişman olursun
  • Yeni Oluştur...