Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 1 haftadır herhangi bir dosyayı yada bir yazıyı bir yerden kopyalayıp yada kesip başka yere yapıştıramıyorum. kopyalıyor yada kesiyor ama yapıştırmıyor. proxy yi bile kendi elleirmle yazıorum cp yapamıorum :( hatta masaüstündeki dosyalar ı mousela tutup başka bir yere taşıyamıyorum. Ø işareti çıkıyor. hatta olayın aşmış boyutu ie de birşeye sağ ile tıklayıp open in new window diyince açmıyor. nedir ki bu ? newbielik yaşıorum bu şekilde ilk defa.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Eğer burdaki sorunu yaşadıysan, o sayfada verilmiş windows patchini çekmen gerekiyor. Sonra hallolacaktır zaten..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 yüklü olan service pack yetmio en az service pack 2 lazım dio onu nerden bulcuam hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 imdaat :P rpc sorunu sanırım bendeki de ewet. hmm nie uraştırıolar ki insanları :( :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 abi hemen pack i yükle svchost.exe patlıo demi sürekli aynısı bana oldu :) ama simdi yok öle bise ne bu ya herkezi ele geçirmiş bu mblast :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar