erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar ben denemedim ama yinede söliim ölünce oke basmadan önce islahınızı çıkartıp takarsınız küçülüğomuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ok deneriz sen denediğinde sonuc ne oldu?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 denemedim ashlardayım şimdiş ölmek istemediim için arenada ölünce denecem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ezikmisiniz ? Küçültüp birşey mi yapıcaksınız yoksa silahı ? İlla sizi ezelimmi artık bunumu istiyorsunuz gençler ?[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Doğru..[signature][hline]imzani biraz kısaltır mısın arkadasım? http://forum.paticik.com/view.php?id=39067 okumanı tavsiye ederim (okumadım) Diez/JimmyFloyd/lvl6x Diez/VisuaL_TR/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/n00bz/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya özürdilerim ben paylaşım yapmak istemiştim:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben bilmiyordum ve merak ediyodum gerçekten. Sağol arkadaşım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: erayyirik, 11 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: küçülüğomuş nasıl küçülüomus anlayamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 misal stiletto +8 avcunun içinde kalıyo :)ufacık ucu gözüküyo sadece..sanki avuçların yanıyomuş gibi oluyo..neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: marksman, 11 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: misal stiletto +8 avcunun içinde kalıyo :)ufacık ucu gözüküyo sadece..sanki avuçların yanıyomuş gibi oluyo..neyse exp ye yardım etmiomu tüh :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar