quasi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yapım aşamasında olan projemizin devamı için kendine güvenen web programcıları arıyoruz. Ücretler ve detaylar özel olarak konuşulacaktır. İlgilenenlerin bana ulaşmalarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kullandığınız teknolojileri belirtmenizde yarar var[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 php ya da asp üzerinden çalışacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 php bilirim..sanırım iyi bilirim ama daha iyi bilenlerin ne kadar iyi bildiklerini iyi bilmediğim için iyi bilirim demeyip alçakgönüllü oluyorum. özel mesaj atabilirsin.[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence de, ne yapmak istedigini annatsan daha rahat yapip yapamayacagimiza karar veririz...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar detayları özelden konuşacağımı belirttim. Php ve Asp konusunda bilgi sahibiyseniz ulaşın bana özelden konuşalım detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaşlar detayları özelden konuşacağımı belirttim. Php ve Asp konusunda bilgi sahibiyseniz ulaşın bana özelden konuşalım detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar detayları özelden konuşacağımı belirttim. Php ve Asp konusunda bilgi sahibiyseniz ulaşın bana özelden konuşalım detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hımm esasında php bilirim ama arkadaşlar kadar iyi değil.. ama tasarım aşamasında yardımcı olabilirim belki...gerekirse burdayım. bkz. pm[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar