quasi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yapım aşamasında olan projemizin devamı için kendine güvenen web programcıları arıyoruz. Ücretler ve detaylar özel olarak konuşulacaktır. İlgilenenlerin bana ulaşmalarını bekliyorum.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kullandığınız teknolojileri belirtmenizde yarar var[signature][hline]darkening
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 php ya da asp üzerinden çalışacağız.
microCosmo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 php bilirim..sanırım iyi bilirim ama daha iyi bilenlerin ne kadar iyi bildiklerini iyi bilmediğim için iyi bilirim demeyip alçakgönüllü oluyorum. özel mesaj atabilirsin.[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence de, ne yapmak istedigini annatsan daha rahat yapip yapamayacagimiza karar veririz...[signature][hline]Tulahr
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar detayları özelden konuşacağımı belirttim. Php ve Asp konusunda bilgi sahibiyseniz ulaşın bana özelden konuşalım detayları.
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaşlar detayları özelden konuşacağımı belirttim. Php ve Asp konusunda bilgi sahibiyseniz ulaşın bana özelden konuşalım detayları.
quasi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar detayları özelden konuşacağımı belirttim. Php ve Asp konusunda bilgi sahibiyseniz ulaşın bana özelden konuşalım detayları.
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hımm esasında php bilirim ama arkadaşlar kadar iyi değil.. ama tasarım aşamasında yardımcı olabilirim belki...gerekirse burdayım. bkz. pm[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
Öne çıkan mesajlar