c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 geçen sene birisi vardı.onu gerçekten çok sevmiştim.oda bunu sanırım biliodu.sonra olmadı bıraktık ikimizde.o başkasıyla çıktı bende başkasıyla takılıyorum.olayları anlatırken kolaylık olsun die geçen seneki x,bu seneki B harflerini veriyorum. B bu sene mezun oluyor ve ben bu sene okuldaki mezuniyet gecesinde olmak istiyorum.ama x bu sene mecburen o gecede olmak zorunda çünkü çok sevgili kuzenide o gece B ile birlikte mezun olacak.yani anlıycanız ben hem B nin yanında olmak istiorum hemde x ile karşılaşmak istemiorum.orda olmam için en yakın arkadaşımda ısrar ediyor.çünkü o gece onun içinde çok özel olucak "sana ihtiyacım var ogece" dior.ne yapcağımı şaşırdım.onunla karşılaşmaktan hiç hoşlanmıorum ama B nin yanında olmayı ve kendi arkadaşıma destek olmayı da çok istiorum.iki ucu beokeli değnek yani.ne dersiniz?napsam daha ii olur?gitmeyip onunla karşılaşmayıp rahatmı edeyim yoksa hem sevdiim insanın o özel gecesinde yanında olup hemde en yakın arkadaşıma destek mi olayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Git. Evinde oturcana git. Nerde hareket orda bereket. B'nin gönlünü al , diğerini göz ardı et.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Dynun, 11 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Git. Evinde oturcana git. Nerde hareket orda bereket. B'nin gönlünü al , diğerini göz ardı et. B nin gönlünü almama gerek yokki.zaten garibimin doğru düzgün haberi bile yok bunlardan.anlamaya çalışıo garibim ona karşı ne yapmaya çalıştığımı.ben duygu özürlüsüyüm zaten.belli edemiom yada yanlış belli ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yahu B'ye olan sevgin , diğerine olan nefretinden ya da ne hissediosan işte ondan daha ağır basıyodur eminim. Öyle olmasa bile , gitmelisin.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar