c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 geçen sene birisi vardı.onu gerçekten çok sevmiştim.oda bunu sanırım biliodu.sonra olmadı bıraktık ikimizde.o başkasıyla çıktı bende başkasıyla takılıyorum.olayları anlatırken kolaylık olsun die geçen seneki x,bu seneki B harflerini veriyorum. B bu sene mezun oluyor ve ben bu sene okuldaki mezuniyet gecesinde olmak istiyorum.ama x bu sene mecburen o gecede olmak zorunda çünkü çok sevgili kuzenide o gece B ile birlikte mezun olacak.yani anlıycanız ben hem B nin yanında olmak istiorum hemde x ile karşılaşmak istemiorum.orda olmam için en yakın arkadaşımda ısrar ediyor.çünkü o gece onun içinde çok özel olucak "sana ihtiyacım var ogece" dior.ne yapcağımı şaşırdım.onunla karşılaşmaktan hiç hoşlanmıorum ama B nin yanında olmayı ve kendi arkadaşıma destek olmayı da çok istiorum.iki ucu beokeli değnek yani.ne dersiniz?napsam daha ii olur?gitmeyip onunla karşılaşmayıp rahatmı edeyim yoksa hem sevdiim insanın o özel gecesinde yanında olup hemde en yakın arkadaşıma destek mi olayım?
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Git. Evinde oturcana git. Nerde hareket orda bereket. B'nin gönlünü al , diğerini göz ardı et.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Dynun, 11 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Git. Evinde oturcana git. Nerde hareket orda bereket. B'nin gönlünü al , diğerini göz ardı et. B nin gönlünü almama gerek yokki.zaten garibimin doğru düzgün haberi bile yok bunlardan.anlamaya çalışıo garibim ona karşı ne yapmaya çalıştığımı.ben duygu özürlüsüyüm zaten.belli edemiom yada yanlış belli ediom
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yahu B'ye olan sevgin , diğerine olan nefretinden ya da ne hissediosan işte ondan daha ağır basıyodur eminim. Öyle olmasa bile , gitmelisin.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Öne çıkan mesajlar