finch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ya on gundur kicimi yirtiyorum kimse cvp vermio bilen yokmu sanki hepiniz oynuyonuz bi yardim edin nasil multi oynicam nwn yi !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bu ne gaz ne siddet yahu. Gorselerdi yardim etmezlermiydi?? Bekle biraz daha.Olmadi baska bir oyun ac, Sonucta oyun bu. Eylenmek icin aciyosun, Baktin olmuyo(ki yakinda kesin bir msj gelir) brak ozaman baska birsey al. Mesela yeni Jedi Knight Jedi Academi geldi, Onu oyna git, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 agszone'da var serverı[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 beyler onu demek istemedim ben kendim bir server kurup 2-3 arkadasimla beraber oynamak istiom lutfen ogretin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittertaste Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Evet bende aynı dertteyim ama kimsenin birşey anlattığı yok bütün forumları taradım , net i de gezdim kendi sitesinde bile yazmıyor nasıl LAN'dan multiplayer oynanacağı , bilen varsa lütfen yardım etsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar