forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gine de kırılmasından daha iyidir geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aman dikkat et bundan sonra yoksa yalama olur falan zırt pırt çıkar (aklıma gelmişken Lethal Weapon'da sanırım Mel Gibson'un kolu zırt pırt çıkıyordu yerinden.) Ne diyorduk? evet o bağlar aşındıktan sonra asla eskisi kadar güçlü olmaz. Dolayısı ile koru, kolla, gözet... Pilates falan güçlendirebilir aslında... (hmm iyi fikir be, ben de gideyim pilatese bir ara =) evet..) Ayrıca büyük geçmiş olsun[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bandajda ne kadar kalır bu hafta sınav haftası[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 geçmiş olaaa[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bundan sonra daha dikkatli olursun umarım :) geçmiş olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 neyse iyi yönleride var hoja: çocuklar ödev şuşuuşıu ben: ödev iyidir iyi iki çocuk konuştu hoja yazma cezası verdi: ben: çekinmeyin konuşun istesem sol elle yazarım ama yazmıcam muhaha :D[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 benim bir hala oglu vardi ufakken hatirladim simdi paso kolu cikar dururdu . kolbir nevi yalama olmustu oyun oynarken falan cikardi hep . senin durumunla bir ilgisi yok aklima geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Geçmiş olsun kol cıkmasını bilirim cok acı verir[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 geçmiş olsun ne diyelim. get well soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Keyzar, 06 Aralık 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Benimde iki hafta önce sağ serçe parmağımın en üstteki kemiği çıktı düştüğüm için. Hala parmağımı kapatamıyorum tam olarak ve feci bir ağrı hissediyorum zorlayınca. İlelebette böyle kalabilir. Şu birkaç hafta içinde hiç kolunu zorlama. Yaşın gençse zedelenen dokular çabuk toparlıyor, ama bizden geçmiş artık sanırım:(... annemde dusmustu aynısı olmustu bızde cıktı dıy zannedıyorduk megersem parmagının mı ne oralarda bı yerdekı kapsul kırılmıs ve ameliyat olmak zorunda kaldı.Dikkat ed filmdede gozukmuyor sanırım meret istersen bir sorun olmadan bı baktır..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Lethal Weapon daki Mel Gibson karakterini anımsadım ben de..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 boynum tutuldu bandajdan ühühü :([signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar