Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben antalyada bicok eksioglu taniyorum hemseri ben tevetoglu yum, benim tanidiklarimda rize ikizdere den olanlar burda dolu var[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bizim sınıfta ekşioğlu soyadlı bir kız var.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 babam bu yil girmedi annem ise kadinlar kurulunda bir is yapiyordu en son sekreterdi sanirim. tevetoglu yalnis hatirlamiyorsam eksiogullarina yakin bir soy ornek olarak dedemin kardesinin torunu tarkan tevetoglu olur. bu durumda wendigo senle baya uzaktan kan bagi olmasada akraba sayiliyoruz lol.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 11 Aralık 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ha en buyugu derken yas olarak dedim yalnis anlasilmalar olmasin dedem 100kusur yasindadir tam olarak bilmiyoruz yasini o donemde nufus a kayit kolay degildi. buna ragmen vakif toplantilarinda yer alir genc eksioğullarina ornek teskil eder:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bende Şenkal'ım lan :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 insanın gönlü zengin olsun[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ona bakarsanız ben istemediğim kadar Köse tanıyorum.Isparta telefon rehberinde sadece Köselere ayrılmış bölüm bilem var nerdeyse =) Öyleki bayramda hayatımda görmediğim adam uzaktan akrabam çıkıyo.[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ekşioğlu ailesinden Gülazer Ekşioğlu ameliyat olmuş. geçmiş olsun der , bir an önce aramıza dönmesini isteriz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar