Adokas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dün gece 3 suları..Star'da bi haber çıktı Polat Alemdar son bölümde los angeles'ta sharon stone'la öpüşücek gibi haberler çıktı ve bir kaç tane de resim vardı ama haber bana yalan geldi çünkü resimler bariz fotomontajdı..(yoksa bana mı öyle geldi?) bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bilgisi olan paylaşırsa bende sevinirim haberi bende gördüm ama bişiy anladığımı söyleyemem[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=163774 bilginiz olmadan atıp tutmayınız plz k3nkler : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sharon stone ile öpüşüp öpüşmeyeceğini bilmiyorum ama bugün gazetede yazdığına göre andy garcia ve sharon stone iki bölümde yer alıcaklar. stone sadist bi mafya patroniçesini canlandıracakmış. andy garcia ise onun eşini oynayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar