illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya üyelik aldırıp iş yapıyorlar yada hesaplarına para istiyorlar[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 99999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bence bu oyunu bırakın. 6 ay sonra oynayın. Ozaman anca düzelirler :D[signature][hline]KE DELETE (Ankara 350 YTL ve İstanbul 400YTL) Beramusta satılık level 65 Rogue full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 usko da heryerde geziyo oyun arıyon heral valla bende bi delete etsem keşke ama nerde premiumda hayatta almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 memmo ko dan kurtulmak icin herşeyi yaptım. Oyundan zaten soğumuştum. Birde fazla abartmaya gerek yok diye düşündüm. Oyun klasörüne girip Shift+Delete yaptım. Çıkan soruyo evet dedim :P ve KO bitti. Sigarayıda böyle bırakmıştım. bırakıyom diyip bitirmiştim. Yani ben bu levelda bunları yaptım. Millet 60 level charlarına kıyamıyor. Ama insanda istek olmalı (irade felan hikaye). En önemli şey istiyormusun? istemiyormusun?. İstemiyorum dedim bende. Hatta sonradan bir aptallık yapıpda oyuna başlamamak için elimden geleni yapıyorum (En basit örnek imzamdır. Aptal bi fiyata charı satıyorum.)[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hehe bende 4 gün oynamadım bıraktım dedim ama dayanamıyom birazda soğukluk var soğudum yani zate burdaki memmoo yu banlamışlar...bi kopscula kavga ettik diye oldu neyse salla delete olcak benimde hatta charı silecem 63 cöpe gidecek ama nezaman?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 gel k2 ye cıplak resimlerimizi yollayalım :D banlasınlar bizi :D neyse ben yatayım ya, iyi geceler :P [signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! [Bu mesaj Usko tarafından 08 Aralık 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Usko, 08 Aralık 2005 05:30 tarihinde demiş ki: gel k2 ye cıplak resimlerimizi yollayalım :D banlasınlar bizi :D neyse ben yatayım ya, iyi geceler :P keşke banlasa aklımdan cıkar :D:D fena fikir değil cözüm bu olsa gerek pozu nasıl verelim :D:D:D bende yatayım bb :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Usko, 08 Aralık 2005 05:30 tarihinde demiş ki: gel k2 ye cıplak resimlerimizi yollayalım :D banlasınlar bizi :D neyse ben yatayım ya, iyi geceler :P uykum gelmiş bellii yazamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Premiumsuz ve k2 siz bir hayat dileklerimle.[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Premium almayın aldırmayın, kimseyi yakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 okadar cok talep olduktan sonra Adamlar işi paraya döktüler Mantıklı :)[signature][hline]S_O_U_L Bunu öGrenmen Gerek ArTiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış adamları zengin ettik ağa oldular :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: illailla, 08 Aralık 2005 22:02 tarihinde demiş ki: zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış adamları zengin ettik ağa oldular :D +6565 iide sesimizi duyan kim var ne kadar konuşsakta boş[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oyun bahane muhabbet şahane oyunun en iyi yanı buralardan güzel dostluklar çıkarabilirsek ne mutlu bize[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 .[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar