Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun tamamen bir para tuzağına döndü artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya üyelik aldırıp iş yapıyorlar yada hesaplarına para istiyorlar[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın

(Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
Mesaj tarihi:
memmo
ko dan kurtulmak icin herşeyi yaptım. Oyundan zaten soğumuştum. Birde fazla abartmaya gerek yok diye düşündüm. Oyun klasörüne girip Shift+Delete yaptım. Çıkan soruyo evet dedim :P ve KO bitti. Sigarayıda böyle bırakmıştım. bırakıyom diyip bitirmiştim.

Yani ben bu levelda bunları yaptım. Millet 60 level charlarına kıyamıyor.

Ama insanda istek olmalı (irade felan hikaye). En önemli şey istiyormusun? istemiyormusun?. İstemiyorum dedim bende. Hatta sonradan bir aptallık yapıpda oyuna başlamamak için elimden geleni yapıyorum (En basit örnek imzamdır. Aptal bi fiyata charı satıyorum.)[signature][hline]KE DELETE

(Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!!
Mesaj tarihi:
hehe bende 4 gün oynamadım bıraktım dedim ama dayanamıyom birazda soğukluk var soğudum yani zate burdaki memmoo yu banlamışlar...bi kopscula kavga ettik diye oldu neyse salla delete olcak benimde hatta charı silecem 63 cöpe gidecek ama nezaman??
Mesaj tarihi:
said:
Usko, 08 Aralık 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
gel k2 ye cıplak resimlerimizi yollayalım :D

banlasınlar bizi :D

neyse ben yatayım ya, iyi geceler :P

keşke banlasa aklımdan cıkar :D:D
fena fikir değil cözüm bu olsa gerek pozu nasıl verelim :D:D:D

bende yatayım bb :P

Mesaj tarihi:
said:
Usko, 08 Aralık 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
gel k2 ye cıplak resimlerimizi yollayalım :D

banlasınlar bizi :D

neyse ben yatayım ya, iyi geceler :P

uykum gelmiş bellii yazamadım :D
Mesaj tarihi:
Premiumsuz ve k2 siz bir hayat dileklerimle.[signature][hline]Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :63 (Paladin)
Irk :El Morad
NP: 8x k

Premium almayın aldırmayın, kimseyi yakmayın.
Mesaj tarihi:
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış adamları zengin ettik ağa oldular :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın

(Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
Mesaj tarihi:
oyun bahane muhabbet şahane oyunun en iyi yanı buralardan güzel dostluklar çıkarabilirsek ne mutlu bize[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur
  • Yeni Oluştur...