gellidus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaslar biliyorum cok arastirmadim sahsen cok usendim burda bukadar konsol sahibi hastasi manyagi varken bir community olayina girim yardimlari ordan aliyim dedim.. Simdi ben genelde fps tarzi oyunlardan hoslanirim. yani klavye ve mouse ile oynanan oyunlardan. Bunun icin ps icin klavye ve mouse kullanmak istiyorum. Var olduklarini biliyorum ama aranizda kullanan oldumu performansini oynanabilirligini degerlendirebilirmi? Oyunlar tam uyumlu oluyormu? Simdi soyle bir durum var elimde bir miktar para var kisisel harcamam icin. Bunu acikcasi Ps3+tv ye yatirmayi dusunuyorum ama aldimmida artik oyun devrini pc icin komple kapatip ps3 icin acmayi dusunuyorum bunun icinde mouse+klavye kesin istiyorum. Boyle bir olanagim sizce ps3 icin olurmu yada simdiki olanlar ps3 ede uyumlu olurmu? Yani ps3 alip sadece pes oynamak istemiyorum ...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ps3 için bir şey diyemeyeceğim ama ps2 için böyle bir aparat var. http://www.smartjoy.com/[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet tam boyle birsey istiyorum iste bunun ps3 e uyumlu olup olmadigina bakayim bi ben saol[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar