BloodyFingers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar diez 1 de oynuyorum d2 ve d3 e sorunsuz giriyorum ama d1 e tılkadığım anda disconnected from serwer dio çözemedim 2 günden beri bu böyle birkaç arkadaşıma falan da olmuş bilen varsa yardım pls kaçtı benim 30k np :P[signature][hline]Serwer: Diez Nick: HEALER_OZY Clan:Lasombra lvl:6x Class:Paladin Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 3-5 saat içinde düzelir.Cypher serverinde de olmuştu bu olay.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 zözözözöö 2 gün oldu :P[signature][hline]Serwer: Diez Nick: HEALER_OZY Clan:Lasombra lvl:6x Class:Paladin Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Disconnect server yazınca 'ok' a basma ve tekrar connect e bas.. girebilirsin o zaman..[signature][hline]imzani biraz kısaltır mısın arkadasım? http://forum.paticik.com/view.php?id=39067 okumanı tavsiye ederim (okumadım) Diez/JimmyFloyd/lvl6x Diez/VisuaL_TR/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/n00bz/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 saol arkadaşım[signature][hline]Serwer: Diez Nick: HEALER_OZY Clan:Lasombra lvl:6x Class:Paladin Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aaa girdim :D[signature][hline]Serwer: Diez Nick: HEALER_OZY Clan:Lasombra lvl:6x Class:Paladin Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ancakl 2-3 kere denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: BloodyFingers, 11 Aralık 2005 16:17 tarihinde demiş ki: saol arkadaşım Bşi diil :)[signature][hline]imzani biraz kısaltır mısın arkadasım? http://forum.paticik.com/view.php?id=39067 okumanı tavsiye ederim (okumadım) Diez/JimmyFloyd/lvl6x Diez/VisuaL_TR/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/n00bz/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla bazen olduki spam ın dibine vurdum (ok a basmadan tıklama muhabbeti yane) genede giremedim ya full dio ya dc :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 banada öyle oluyor ama işte sürekli yaparsan elbet giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar