Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinyalcilere dikat...

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

geçen gün arkadaşla çıktık kadıköy rıhtıma iniyoruz derken karşımıza iki kız biri erkek olmak üzere 3 kişi çıktı bizi durdurup yol parası istediler hiç paralarının kalmadığını çok çaresiz olduklarını sölediler o ara biz de minibüs için bozuk para arıyoruz bütün paraya kıyamıyoruz =P neyse dedik bizim durumumuz da böyle böyle paramız yok dedik erkek olanı birden elini cebine atıp bozuk para çıkardı ve bize verdi sonra yaran cümleler kümesi geldi çocuk biz sinyalciyiz bu numarayla bugün 40 milyon para topladık isterseniz siz de yapın sora da gidip kafaları çekin dedi işin enteresan tarafı kızlardan birisi eskiden sınıf arkadaşımdı ama renk vermedim

siz siz olun sinyalcilere yem olmayın bunu sizlerle paylaşmak istedim...[signature][hline]1905

[Bu mesaj tony_montana tarafından 10 Aralık 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eeuhue spr bişimiş adam solemiş bide direk sizde yapın karlı iş die. tabı gunde 40 mılyondan ayda 1,200 mılyar . manyak para ediyo . oha lan harbiden acaip iş miş[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

abi evet kadıkoyde bunlar dolu bizim de arkadasla basımıza geldi... arkadası direk vermiom la dedi gitti adam.. tanıdıgıymış bi ton kufur etti sonra arkasından heahah[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 10 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
az toplamışlar 40 ytl...
kartpostal satıyom yurt parası için ayagındaki clubber tipler günde 100ytl den aşşa düşmüyodu antalyada :D

aynen öle hatta bitanesi beni zorla öpmek istemişti ne tatlısın sen die mauah öpmüştü aşık oldum ona o_O ama aramızda kalite farkı vardı olmazdı ayrı dunyaların insanlarıyız HAHAHAHA lol[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

bursada benimde başıma geldi böyle bi olay.
Bi kız bayada hanımefendi tipli eli yüzü düzgün üni öğrencisiyim param kalmadı eve gidicem 750bin verebilir misin dedi önemsemedim çıkardım verdim.Bikaç saat sonra tekrar rastladım kıza(aynı yol üzerinde) aynı olayı başkasına yapıyodu yuh dedim yani bi insan kendini nasıl böyle alçaltabilir anlamak zor :((

[Bu mesaj Whiskey tarafından 10 Aralık 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ewet ya geçen gunde bizim arkadaslar yapmışlar 15 dk da 70 e yakın para toplamışlar helal walla.. 7 8 kişi 3 er gruplara ayrılmış iyi para toplamışlar walla..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkün aklı zaaten bi bunlara çalışıyo dicem. Çok genellemiş olca. Demiyorum![signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Bunun gibi bir çok örnek var. Bi keresindede yolda yürüyorum, boyacının biri benden ateş istedi bende doğal olarak sigarasını yaktım tam hiç bişi yokmuş gibi yoluma devam edicem viştt bizim boyacı kaşla göz arasında cilayı ayakkabıya sürüvermiş :) Dedim yok boyama elleme, gel gel cila atayım icimden geldi dedi =)
İyi dedim cila at bakalım. Herif başladı benle muhabbete yok mapustan yeni cıktım memlekete gidicem para topluyorum hede hödö derken cila bitti bende eyvallah saolasın dedim tam gidiom adam 5milyon para istedi benden tabi ben vermedim. bir gün sonra aynı yoldan geciyom adam gene aynı yerde milletten ateş le sigara istiyip ayakkabılarına pat die cilayı basıp para istiyordu :)
Aman dikkat edin arkadaşlar =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Kızılay'ın göbeğinde yıllarca okuduğum ve oturduğum için çeşit türlüsüyle yüzgöz oluyorum. Daha geçen, uzun saçlı topsakallı ve 3 yıldır bu yöntemi kendine kazanç edinmiş(3 yıldır rastlaşıyoruz), entel dantel bir tip 2 Ytl 25 kuruş istedi. 3 yıl öncede 50 kuruş istiyordu. Hayat şartları tabi, istediği miktarıda değiştirmiş yıllar içinde...[signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Platon, 11 Aralık 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Bunun gibi bir çok örnek var. Bi keresindede yolda yürüyorum, boyacının biri benden ateş istedi bende doğal olarak sigarasını yaktım tam hiç bişi yokmuş gibi yoluma devam edicem viştt bizim boyacı kaşla göz arasında cilayı ayakkabıya sürüvermiş :) Dedim yok boyama elleme, gel gel cila atayım icimden geldi dedi =)
İyi dedim cila at bakalım. Herif başladı benle muhabbete yok mapustan yeni cıktım memlekete gidicem para topluyorum hede hödö derken cila bitti bende eyvallah saolasın dedim tam gidiom adam 5milyon para istedi benden tabi ben vermedim. bir gün sonra aynı yoldan geciyom adam gene aynı yerde milletten ateş le sigara istiyip ayakkabılarına pat die cilayı basıp para istiyordu :)
Aman dikkat edin arkadaşlar =)

biraz değişiği başıma geldi.kadıköyde birini bekliyodum adam geldi boyıyım falan bişeyler dedi bende boyasında gitsin diye iyi boya dedim adam sonra para falan istedi bastım gittim bende.hem ayakkabının içine ediyo bide para istiyo :|[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun
http://www.worldcommunitygrid.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 11 Aralık 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Ben Kızılay'ın göbeğinde yıllarca okuduğum ve oturduğum için çeşit türlüsüyle yüzgöz oluyorum. Daha geçen, uzun saçlı topsakallı ve 3 yıldır bu yöntemi kendine kazanç edinmiş(3 yıldır rastlaşıyoruz), entel dantel bir tip 2 Ytl 25 kuruş istedi. 3 yıl öncede 50 kuruş istiyordu. Hayat şartları tabi, istediği miktarıda değiştirmiş yıllar içinde...

bu adam ince uzun bi tipmi.böle karman çorman uzun saçları var.
eğer o ise ben o adamı öldü sanıyodum bi süre görememiştim haha.bira içiyoduk onla arada.adamda süper hikayeler var :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...