Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kosp un zararlarından biri daha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tabi ki muhtaç!!!!!!!!!Bir de adama kızıyorsun... Adam hakkıyla oynuyor. Şu aşamadaki bir oyunda farmingin tadını yaşıyor. Sen de çıkmış kops açmıştım vs diyosun. Adamlar seni klandan atmakla çok iyi etmiş doğru da etmiş. Vermediğin item isterse str+1 ring olsun adam haklıymış. Oh olmuş, başkanı da tebrik ediyorum.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
Ben sende var da vermiyorsun demedim ki... İtemin kaybolmasını sağlayan o program. Yani suçlu sensin. Kimseye kızamassın onu diyorum.

Ayrıca git al istersen. Bana ne? Oyunu tadı çıkararak kendin başarmadan oynamak zevkli geliyorsa yap. Bu sadece zevk meselesi. Adam cyberde açmış kospu lvl 70 charı olmuş. Ben şu an her aldığım %1 de heyecan duyuyorum. lvl 70 olmak için şu kadar saatim kaldı diyorum. Şu an Gm gelse git şu yaratığı kes 500 milyon exp alcaksın direk 70 olcaksın dese yapmam. Çünkü kendi kendime bir yere gelmek istiyorum... Yani emeğimle...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
peki o emeğim 5dakkada hacklense napardın hackledim 10 lvl fln düşürseler hayatında hiç böyle bişey başına geldimi ben diez açıldığından beri bu oyunu oynuyorum düşün kaç sene oldu vede hayatımda hiç 62 üzeri charım olmadı kimin ne bok olduğunu bilirim blood un kuruluşunu o şimdiki 65 +mage lerin fire spear la dm kesmeye çalıştıklarını ama kahpe kader yada benim hatam yüzünden bütün charlarım hacklendi soyuldu banlandı..kaç senedir bu oyunu düzgünce legal bi şekilde oynuyordum.ama baktımki her zmn kosp kullanan dupe yapan kazanıyo bu oyunda çevremdeki insanlardan böyle yani.örnepin biizim sınıfta bi ark vardı daha bu oyuna başladığı 5ay olmadı.çocuk kosp la 62 mage kastı. dupe la iron neck +3 ler lycaon +8 ler dizdi 1 aydan kısa bi sürede ve 4 aydan fazla full cz de geçirdi 200k np yaptı sonra itemları silindi ve hacklendi çocuk oyunu bıraktı ama oyunda herşeyi yaptı oyunun zevkini aldı talosa tank oldu nova town larda tank oldu kimi zmn solo town bastı ne isterse yaptı acayipde zevkini aldı oyunun şimdi sosyal bi şekilde ne güzel yaşıyo ben kaç senemi verdim onun kadar ii oynuyamadım.o yüznden bende artık böyle herşeyim illegal benim bi elimdeki iron cross lamiadan çıktı :) amacım güzel bi char yapıp biraz cz de np kasıp oyunun zevkini çıkarıp sonrada oyunu bırakmak.o yüzden ister ana avrat söv tınlamaz bana[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Clan : Adren4linE (espanol rulez...)
Level : 53
Nps : 3***
Job : Hunter
Mesaj tarihi:
Geldi geldi merak etme... Haybeye konuşmuyorum. Yine yoluma devam ettim. Şu an net hatırlamıyorum ama çok rahat 30-40 milyarlık eşyalarım gitti. Beni hacklediler ulan KOSP aşmayan şerefsiz ulennnnnnnn demedim. Normal devam ettim.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
yaa benim o kadar vaktim yok işte sınavların içinde bide oyunamı bakçam bırakırım giderim nie uraşıyım haftaiçi full okul ztn haftaiçi pc ye oturamıyom haftasonu anca oturuom ondan yani öyle hiçbi işle uraşmasam bende aynen senin gibi kosp çulara karşı olurum ama napalım zmn ımız yok :)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Mesaj tarihi:
İşte problem de bu. Ben vakit ayırıyorum, ayıramayan benimle aynı seviyede oluyor. Bu böyle olmaz. Oyuna vakit ayırdığın kadar seviyede olmalısın. Vakit ayrımıyorum ama ben lvl 65 olcam herkesi kescem vs dersen diğer kişilerin emekleri ve hakkıyla dalga geçmiş umursamamış olursun bahsetmek istediğim şey bu...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
boşver olmaz devam et sen oyna :) sen ayrı server ben ayrı server ne karışıyon sen yaa walla bak kendi oyununa 70 ol aferin[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Mesaj tarihi:
said:
DownTown, 11 Aralık 2005 10:02 tarihinde demiş ki:
tabi sen olmuşsun 68 ohh konuşuyon

O 68'i ben iş hayatımdan artırdığım vakitler ve uykumdan çaldığım zamanlarla yaptım. Günde 4 saat uyumayı öğren emin ol sen de yaparsın. Ya da biraz sabretmeyi...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
valla kosp hakkında şu kadar söleyim açıp boss kesemeyi dendim kestimde hiç damage alamdan ama altına yatınca ayrı bi zevk alıyor insan şu anda sadece tk ve talosa yatamıyorum o kadar kosp ilen yapılcak en son şey boss kesmektir[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha
Mesaj tarihi:
said:
DownTown, 11 Aralık 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
boşver olmaz devam et sen oyna :) sen ayrı server ben ayrı server ne karışıyon sen yaa walla bak kendi oyununa 70 ol aferin

İşte bu zihniyete dencek bir şey kalmamış....

adamın biri antalyada pis etten döner satar. diğeri temiz etten ama çorum'da. çorum'daki derki yapma kardeşim insanlara düzgün et yedir. antalya'daki derki sanane kardeşim sen çorum da temiz sat sanki seninle ilgisi var.
NOKTA[signature][hline]Class: Rogue/Archer
Mesaj tarihi:
türk clanına girmem demişsin al sana gavurlar bir ikincisi senin gibi kosp kullanan bi adam zaten şahsen ben türk olarak benim clanımda barınamazsın...[signature][hline]Diez
YeDiKuLeLi
Lvl : 61
Irk : Karus
Np : 152000
Mesaj tarihi:
olaamaaazzz Aman tanrım napıcam şimdi yaa off :(:(:( bırakıyom ben bu oyunu yedikuleli beni clanına almıyo ne kadar büyük bi eksiklik AGALARR yardım edin napıcam :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Mesaj tarihi:
Down dün sana shaula keserken 3 defa dur diye bağardım, ama devam ettin kullanmaya kospu ;)

Zaten elexir olaymasaydıda KOSP yüzünden çıkacaktın bu arada.

Ps.Elexiri senin almadığına ben inanıyorum ama zaten Kosp yeterli sebeb klandan çıkman için farkındaysan 1 kişi bile yok kullanan. Üzgünüm[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:205.xxx
(Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
Mesaj tarihi:
sağlık olsun bıraktım ztn olimpiayı beramusa geri döndüm ama ordaki insanlar gerçekten ii insanlar niye birden bire böyle yaptılar anlamadım[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Mesaj tarihi:
ya zaten diyom 3günlüktü kullanmadım ztn sadece bu 3 günlüğü kullanıyodum cuma açtım bugün son gündü ztn 51 dim 53 oldum o kadar son gündü bitti 55 fln olmayı hedefliyodum olmadı neyse salla ama 3günlük kosp ve bi boktan elixir için yaptıkları çingenlik ayıp ya[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Mesaj tarihi:
maddafaccaaaaaaa pm at bana yolla ID DTPAss item mitem olmypia yı bana ver pls ağaa[signature][hline]ID:Kenjuro_
Lvl:5x
Class:warrior
clan:OSMANLI
Np:sanane lam
Server:olympia
Irk:canavar
:rock::hrr::rock:
Mesaj tarihi:
Şöyle düşün klana yeni birini alıyorsun, kosp kullanıyor vede boss tan düşen Elexiri hiç ediyor(onların gözünde böyle).

Anlatamazsın Kospun bugı diye, suçun kabahitinden büyük olur.

Neyse olan olmuş, geçmiş olsun.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:205.xxx
(Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
  • Yeni Oluştur...