DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 biraz önce dt çıkmıştı clanla geldik yarım saat uraştık kestik ama ben kosp açmıştım ve bütün itemleri toplamak yerine sadece seçtiğim itemları topla demiştim elixir çıktı bana geldi inventoryde oynatamıyodum merchant yada trade e koyamıyodum clan lideri istiyodu paso clan grade 3 ama görevi yapamıyoz :( sonra relog yapıyım dedim relog yaptım bu sefer inventoryde elixir yok :(:( sonra alt f4 bastım giremiyom oyuna girsem lidere ne dicem ztn hepsi ispanyol anlamıyolar give me give me diyip duruyolar ya aq olsa vereyim yok ama inventoryde :(:(:( napçam ben şimdi[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hijo de putos de clandan cik[signature][hline]::Ujio::
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kullanirken dusunseydin kullanirken bize sordunmu simdi elix gitti diye bize soruyosun?[signature][hline]I miss You
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 muhahah madda ei olmus :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya elixir umurumda deil elixir deil olsa vereyim 10tane vereyim ben adam şimdi clandan atarsa diyom :([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çok ii insanlar hepsi (asla bi türk clanına girmem ztn )[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 O pred4tor varya benden duymus olma ama turk :D hepinizi yiyo anlayacağın :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 i rollbacked and lost staff de 2 saat aga kosp actimda kilda tüyde bidi bidi mi yapacan inanmazlarsa sen dedigimi de onlar anlar :D[signature][hline]::Ujio::
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 adamda turkce demeli bende yuttum:D[signature][hline]I miss You
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 attı bile aq ya delircem adama yazdığım ve onun bana yazdığı şeyleri screenshot alsaydım keşke yaa adam geliyo oe man drop pls diyo ben diyom ingilizce anlatıyom derdimi adam gelmiş im not child man drop plss elixir trade me diyo walal delircem yaa adam sry man dedi clandan attı zikicem böyle işi ya wallahi delircem[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 attı bile aq ya delircem adama yazdığım ve onun bana yazdığı şeyleri screenshot alsaydım keşke yaa adam geliyo oe man drop pls diyo ben diyom ingilizce anlatıyom derdimi adam gelmiş im not child man drop plss elixir trade me diyo walal delircem yaa adam sry man dedi clandan attı zikicem böyle işi ya wallahi delircem[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 but im child i used to kosp and i lost deyiver o zaman xD[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... )
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 icinde patladikdan sonrami desin?:D[signature][hline]I miss You
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 desin yaw nolucak :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... )
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hatta moradonda shout gecsin kosp kullandim gül gibi clanimdan atildim essegim ben felan diye :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... )
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya ztn öyle kosp deil 3günlük deneme olanı koxp yani son günü ztn lamia kesiyodum dt varmış orda clanı çağırdım lider clan lideri oldu elixir bana geldi relog yaptım kayboldu ya inanmıyo adamlar wallahi delircem elixir staff diye clan kurcam[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sana ders olsun.dewam et kullanmaya.sadece clan diil char ın da gidicek dewam edersen
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yazık olmus kardes[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 off iron crossbow u satıp bi elixir alıp lidere vercem sonra bırakçam aq tekrar beramusa geçiyom ben walla adamlar elixire muhtaçmış[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 beramusa geçersen olmypiadaki charını bana ver :tup:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:OSMANLI Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aça bak :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Senin clan liderinde biraz açmış :D bi elixir için sana yaptıklarına bak:Pp[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya adam deli ediyo beni hala asist ler geldi maribel fln beramustan bilen varsa adam gelmiş elixiri aldın kaçtın tabi mutlumusun fln diyo yaa walla düzgün bi clan bulamazsam satçam beni iron x i alcam bi elixir vercem lidere al aq diyip geççem beramusa ii insanlar tmm da bide ingilizce örenseler anlaşçaz aq[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 zzz pred4tor turk diyorum halaa sizle kafa buluyo adam ana avrat sövsende diretir gene türkçe konusturamazsın o ayrı[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:OSMANLI Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 clan lazım şimdi agalar clan plz[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter
Öne çıkan mesajlar