independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: bymad, 11 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ya yanlış biliyosunuz yada paper diilsiniz Paper mageler Dd 25 DD def. kullanamazlar. Çünkü DD 25 Paper mage kafalık yoktur. 10 DD def. kafalık vardır. Bilmemek diil öğrenmemek ayıp. Saygılar DD +6/25 kullandığın zaman zaten int e vermen gerekir paper mage olamazsın.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :-O nasıl olamazsın :S Basbaya olursun[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Damagelerinde fark olur.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 int 70 ken mage +6 dd kafalık takılıyor ! ! ![signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nasıl ? ben bilmiyorum yada hiç denemedim takmayı resmini falan koysana yada nasıl takılıyosa biraz anlatırmısın hemen alayım bende kullanayım ?[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: xXTaLkativeXx, 11 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: said: bymad, 11 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ya yanlış biliyosunuz yada paper diilsiniz Paper mageler Dd 25 DD def. kullanamazlar. Çünkü DD 25 Paper mage kafalık yoktur. 10 DD def. kafalık vardır. Bilmemek diil öğrenmemek ayıp. Saygılar nasıl yok mausdhausafsdaff :D tabe serverda sayılı kişide var fiyatıda 30-50 gb arası olduğu için çok kişi bilmez sende onlardan birisin sanırım ^^ Sen Bu Oyunu Bilmiyon Yada Baya Sallıyon. Paper mage en fazla 10 Dd Def Kullanır.[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 geliyor resim :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 talk ezik hiç bilmion sen yoksa bugmu kullandın o kadar np yi dd siz yapamazdın sadsa :D DD +6/25 1.nci seviye vardır ama cok nadir kişilerde var 30-40 gb cik bişi tabi bulursan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kardeş 70 int olan +6/25 dager def. resmi gönder. Konuyu kapayım. ama ben ne gördüm ne duydum. :D[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bymad 70 olcen nerdeyse daha görmedinmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bekleyin upgrade oluyor zate ben o kadar np yi 10 la kastım masduhasud :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bişi Daha . Arkadaşlar bu Dagger defans kafalıklar hangi yaratıklardan düşüyor söylermisiniz.[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hayallerinizde +6 DD LoL daha ne olduğunu bilmiyor :D [spo1=mage +6 dd lol][/spo][signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 görmeyen kaldımı :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konu Kapanmıştır. Bilmemek diil Öğrenmemek ayıp demişler. Buda bana kapak olsun :D[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :DeAtH_StArE LvL :62 Dönek Mage Np: 10xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 güzel sallamışım demi ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Benim kastettiğim bu değil di.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: bymad, 11 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ya yanlış biliyosunuz yada paper diilsiniz Paper mageler Dd 25 DD def. kullanamazlar. Çünkü DD 25 Paper mage kafalık yoktur. 10 DD def. kafalık vardır. Bilmemek diil öğrenmemek ayıp. Saygılar sorulan soru bu geniue[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mage linen hat dd benim aklım buna gitti.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben flame paperim diez tanıyan tanır beni hiçbir buzcudan felanda yardım istemem güzel np kasıyorum buzcu ve lr hiç olmadığım için bir bilgiye sahip değilim...[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 pet lightım np yi cok iyi kasıorum ama tek basıma deil party e saglam bi sin alıorum ve ben durduruyorum o indiriyor :) cokda zevkli^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar