Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 istanbulda kadıkoy tarafındayım herşeyi yaparım yeterkı nolur daoc cd si normal cd lazım si yok zaten acc da varsa yardım edebılecek omsg da atabılır[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 adama sadece daoc cd si lazim...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bugun gelebılcek varmı kafdıkoye of dun gormedım msgı pardon bılgı yaptırdım da yoktu bılg evde bakamadım forumlara bone en yakın nezaman gıdıcen kadıkoye[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Eğer kimseyi bulamazsan cdiyi alıcak git Orange cafeden al.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar