Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PowerChallenge [Online Futbol]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun çok güzel... en azından benim gibi ofis de çalışanlar için ideal. Az önce vimpir'le maç yaptık ikinci yarının başında düştüm maçtan :) bi ara rövanşını yaparız artık eheheh.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
said:
Lothrodel, 08 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
hmm güzel birşeye benziyor bu oyuncuların ismi random mı kendimiz ayarlıyamıyormuyuz?
random:) maclar istediginiz zaman guzel olan yanida bu online kapisiyosun hemen[signature][hline]Msn Space
MZ : Vimpir Sk
Mesaj tarihi:
abi üyelik al taktiğni fln ayarla sonra multiye gir bişiler yüklüyo bitsin onlar odaya giriosun bitane ordan seçiosun da ben challenge yapamıyorum neden acaba?
ps:vimpir gel bi maç yapalım nick lothrodel ;)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
bende üye oluorm
beklein..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b?
terazine tıklarım b@b pls ?
[b/]
Mesaj tarihi:
gene makus kaderime yenik düştüm..
yeni alımlarda artık sıra varmış..
ve bende sıradayım..
3 kisi var onumde..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
[b/]
Mesaj tarihi:
tmmdır artık bnmde takımım var

kapışalım coniler[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
[b/]
Mesaj tarihi:
ya sana msg fln yazdım bakmadın deneme amaçlı oynadım da çok takılıyo ya kare kare neden acaba bazen güzel gidiyo takılma yok bazen feci ama genel olarak çok takılıyo sizdede öylemi?[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
practice yapcam simdi solerim[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
[b/]
Mesaj tarihi:
bende uye oldum şimdi nasıl bişey acaba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ehe sevmedim ben pek =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...