tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Anastacia, 08 Aralık 2005 08:59 tarihinde demiş ki: Eğer su anda F9Devil'in eski sahibi oynuyor olsa o klpte onun yaptığı sacma sapan hataları yapmazdı buna emin olun.Gercek sahibi olan Alex su anda askerde ewt.Ara sıra oynayabiliyormus. Öle önüne gelen oynuyor demeyin de. Alt tarafı şifresini 5-6 kişi biliomus. 5-6 kisi zaten onune gelen demek icin yeterli bile ama onlarin arasindaki birkac kisiyi tanisan acirdin guzelim warrior'a...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 manyak ötesi videolar izle izle sıkılmıyo insan müzkleri ayrı güzel LP hastasıyım zaten :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 58 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Joey, 07 Aralık 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Linkin Park - Faith ama Limp Bizkit - Faith i öneririm :D linkin park ınkinden eminmisin arttırdım bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben buldum dinliorum :)[signature][hline]zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pardon FAITH yazmışsın ama FAINT olcak şimdi buldum yinede saol EDİT:alın buda download adresi 1. şarkının http://www.emp3world.com/mp3/68460/Linkin%20Park/Faint [signature][hline]__zonic__ warrior lvl 58 ares [Bu mesaj zonic tarafından 09 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: dies2, 09 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bu f9 devilmi neyse bu adam warrior kombosumu yapıyor? bir ileri bir geri yapıyorda heye emmi.. aynen oyle.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gafur303 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ O VİDEOYU NASIL YÜKLÜCEM YAW.BİŞEYLER ÇIKIYO NAPEM YAW :( PREIOM FİLAN DİYO YAW NAPCEM ???? :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: gafur303, 09 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ O VİDEOYU NASIL YÜKLÜCEM YAW.BİŞEYLER ÇIKIYO NAPEM YAW :( PREIOM FİLAN DİYO YAW NAPCEM ???? :(:(:( GAFUR SALAK SALAK ŞEYLER YAZMA LA BEN ALİCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: gafur303, 09 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ O VİDEOYU NASIL YÜKLÜCEM YAW.BİŞEYLER ÇIKIYO NAPEM YAW :( PREIOM FİLAN DİYO YAW NAPCEM ???? :(:(:( linke tıkla ve açılan sayfada FREE onada tıklayınca 1 dk kadar bekliceksin sora karsına No premium-user. Please enter here: die bir yazı gelcek ordaki kırmızı cıkan yazıyı oraya yaz ve start a bas indiricek..[signature][hline]KaDıNLaR 4 HaYVaNa BaYıLıRLaR; YaTaKTa 1 KaPLaN,KaPıDa 1 JaGuaR,üSTLeRiNDe 1 BiZoN Ve BuNLaRıN TüMüNü oNLaRa SaĞLaYaCaK 1 EŞŞEK=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Obl keserken forrazi ve tayfası bızım warıora aynısını yaptı.XBatuX aynısını yaptı ve bunuda herkes yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: BuRiAL_TR, 07 Aralık 2005 16:34 tarihinde demiş ki: F9 keşke son kesildiklerinide kaydetseydi 2-2 bitti 4 karşılaşmanın sonucu.Kesildi diye keydetmedi sanırım :-) _Tremalitia mı ne :D onun lvl 65 olarak biliyorum ben 65 lvl -- 70 lvl açıksa lvl 70 olsa _Tremalitia ezer geçer herhalde f9 u ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar