bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla ben olsam bende yapardım:D bunun butun gun cz troll veya apos potunu basmaktan içbi farkı yok bence madem bu tehlikeyi göze almıosun git estlantda da var dm[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: FoR, 06 Aralık 2005 17:12 tarihinde demiş ki: 1v1 ler hos ancak abarti bi üstünlügü yok f9 un... hımm cok guzel aslında ama ben yediremedim kendime çomak sokmam lazım saçmalıyım postu:D adam 1vs1 de müyiş yani üstün ama üstünlügü yok çok güzel hatta biz bu adamı cok 8 kişi dalıp 3 tank healler kestik hiç bi üstünlügü yok :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ilk video"nun 4. dakikasında başlıyan parçayı kim sölüyor ya çok beğendim :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 linkler patlamış :([signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: bubbaChucks, 07 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: said: FoR, 06 Aralık 2005 17:12 tarihinde demiş ki: 1v1 ler hos ancak abarti bi üstünlügü yok f9 un... hımm cok guzel aslında ama ben yediremedim kendime çomak sokmam lazım saçmalıyım postu:D adam 1vs1 de müyiş yani üstün ama üstünlügü yok çok güzel hatta biz bu adamı cok 8 kişi dalıp 3 tank healler kestik hiç bi üstünlügü yok :D Adama bok atmak gibi bi derdim yok o kapistigi adam suan deli gibi lvl kasmasina ragmen perpotusmudur nedir 69 tahminim orda 68 yada o civarda bisey..dikkat ederseniz kil kilina f9 adami aldi buda wariorlarin 70 skilinin f9 a getirdigi avantaj..70 skili ole n00b bise deyil asasinlerinki gibi..kopişşş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewNaMe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Link Çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewNaMe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BeyLeR Başka Yolu Yokmu İndirmenin Link Çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4D4F4K4 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Geyet iyi Çalışıyor Ellerinizee Sağlık :) F9devil WOW :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewNaMe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Nasıl ÇaLıŞıyo???* Bende Girmiyo Siteye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yaw ben deniom yarım saattir link açılmıo eer açılçaksa bi kaç takla atıp da deniim:D başka yolu yok mu bunu?[signature][hline]Nick : ultrAslan Job : warrior lvl : 4x np : 1864/1732 Server :olympia Clan :Flexible (lider benim:D) Renk :Yeşil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 rapidshare su an sorunlu.. bi kac saat sonra falan deneyin. bu arada bunlarin hicbirisi F9'un kendisi, yani gercek sahibi degil. o yuzden daha basarili pk goruntuleri olabilirdi.. neyse. toplamda 3 tane var bunlardan: 1 2 3[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 F9 keşke son kesildiklerinide kaydetseydi 2-2 bitti 4 karşılaşmanın sonucu.Kesildi diye keydetmedi sanırım :-)[signature][hline]KO oynarken tribe girenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ok saol en azından sorunun bende olmadığını anladım :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Link De sorun yok rapidshare.de de sorun war site acılmıyor :P[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya arkadaşlar sitede mi sorun ne bilmiyorum ama ben ''Free'' tıkladıktan sonra geriye sayım başlıyor ya ondan sonra Download çıkmıyor nasıl indircem ya merak ettim şimdi xD Yardım edin yaa...[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oh be oldu yaptım şimdi sıra izlemede xD[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: FoR, 07 Aralık 2005 15:18 tarihinde demiş ki: said: bubbaChucks, 07 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: said: FoR, 06 Aralık 2005 17:12 tarihinde demiş ki: 1v1 ler hos ancak abarti bi üstünlügü yok f9 un... hımm cok guzel aslında ama ben yediremedim kendime çomak sokmam lazım saçmalıyım postu:D adam 1vs1 de müyiş yani üstün ama üstünlügü yok çok güzel hatta biz bu adamı cok 8 kişi dalıp 3 tank healler kestik hiç bi üstünlügü yok :D Adama bok atmak gibi bi derdim yok o kapistigi adam suan deli gibi lvl kasmasina ragmen perpotusmudur nedir 69 tahminim orda 68 yada o civarda bisey..dikkat ederseniz kil kilina f9 adami aldi buda wariorlarin 70 skilinin f9 a getirdigi avantaj..70 skili ole n00b bise deyil asasinlerinki gibi..kopişşş?? ama benim bildiğim o porpotus mu ne oda lvl 70.. ama yanlışta biliyor olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 suanda bile 69 lvl en azindan düne kadar öyleydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: BuRiAL_TR, 07 Aralık 2005 16:34 tarihinde demiş ki: F9 keşke son kesildiklerinide kaydetseydi 2-2 bitti 4 karşılaşmanın sonucu.Kesildi diye keydetmedi sanırım :-) 70 skiline ragmen sonuc 2-2 bitiyse kimse burda f9 en süper oynuor edebiyati yapmasin..iyi oynayanlardan biri dersek daha dogru olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 video güzel sağlam pk yapıyolar ama o DM kesen wairirora haince saldırı çok ...ce^^ Çoğu kişi o durumdaki adama saldırımaz ancak işte adamlar aç.....lvl 70 olmuşun ama insan olmamışın ne yararXD:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 slm beyler ben yeni katıldım şu f9 un videosunu bana gönderirmisiniz rica ederim server : ares nick :Lidya lvl :51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: FoR, 07 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 07 Aralık 2005 16:34 tarihinde demiş ki: F9 keşke son kesildiklerinide kaydetseydi 2-2 bitti 4 karşılaşmanın sonucu.Kesildi diye keydetmedi sanırım :-) 70 skiline ragmen sonuc 2-2 bitiyse kimse burda f9 en süper oynuor edebiyati yapmasin..iyi oynayanlardan biri dersek daha dogru olur.. yahu F9 dedigin kim ki senin? adam askere gitti diyoruz. su an bileni bilmeyeni, onune gelen oynuyor o account ile..[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayran kaldım ben bu F9 a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: VeezY, 07 Aralık 2005 23:28 tarihinde demiş ki: hayran kaldım ben bu F9 a :) Ona Kim Hayran Kalmazki 1. F9DeviL 2.OmarR Sevdiğim Oyunculardan Biri...[signature][hline]BlackDoor Lvl: Daha Eziq :( Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anastacia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Eğer su anda F9Devil'in eski sahibi oynuyor olsa o klpte onun yaptığı sacma sapan hataları yapmazdı buna emin olun.Gercek sahibi olan Alex su anda askerde ewt.Ara sıra oynayabiliyormus. Öle önüne gelen oynuyor demeyin de. Alt tarafı şifresini 5-6 kişi biliomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar