KorsanBey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 daha önce de yazmıştm ama pek cevap alamamıştım.Ekran kartımın driverlarını yükleyince(xp'nin otomatik yüklediği,ya da sitesinden çektiklerim de dahil) xp açılmıyor.Açılabilmesi içn de güvenli kipten ekran kartı devre dışı yapıyorm,ancak o şekilde kullanabiliyorm.Herşeyi denedim(driverler,farklı bir ekran kartı,çakışma var mı yokmu kontrol..)herşeyi ama bir türlü düzeltemedim.Daha önce de aynısı olmuştu ama bir şekilde yapmıştm,tekrar aynı problem oldu.lütfen yardım,tek çarem sizlersiniz.Ekran kartım : Asus TNT2 Ultra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 www.nvidia.com 'dan Detonator'ü indir. Kurulacaktır.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar