DiABoLiK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yeni bir acc açmıştım. Birkaç gün önce açar açmaz verdiğim maile gelen şifreyle girmeye çalıştım kabul etmedi. Bende şifre değiştirme seçeneğini kullandım. Bugün tekrar yaptım. Maile gelmemiş. ŞİMDİ: Yeni acc açılabiliyormu? Yeni şifre için biraz dahamı bekleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 siteye bende girdim de şifre deiştirmee korkuyom walla ya bende askıda kalırsam?[signature][hline]nick:belli bi char yoq lwl:55 altıyla oynamam np:en son char 30k clan:istediime girerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ezik bi charda denedim mail gelmio kesninlikle denemeyin !!!!!![signature][hline]Nick : AltairIV Level : 60+ Class : Shadow Vain Irk : Karus Server : Dies Durum : Invalid Password dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_3nGin_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 suan delirmek üzereyim bende mail adresimi degistirdim bana inviled pass diyoo kafayı yiycem oyuna giremiyom Lvl:62 Class:Blade Master clan: Np:53.xxx Server:xig. Irk:El-Morad Durum:İnviled Pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben ezik bi charda denemiştim herşey gayet güzel yolunda giderken şifreyi beyenmedim ve stop dedim sonra sayfa görüntülenemiyor cıktı. ne şifre kaldı ne char yalan oldu yani :)[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l3aLRoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 serverin haline baK dupe almıs yürümüş millet şifre değişecem diye charlarını kaybediyor Gm lerde Hala bonuss savaş düzenlesin boss event yapsın... beceriksiz herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l3aLRoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 _3ngin geri alırsın umarm charını kardeş herkezin basında var .. yaw charını geri alda c-z de kaçma benden pls ::Ppppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar