Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava kontor geldi,ama gelmiyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
Yeni Telsim hat aldım,cep aran hedesinden 58 kontor kazanmı$ım. YUKLE yaz 7506 ya yolla kontoru yollayalım diyolar. dedikleri gibi yazip yolluyorum Mesajınız hataldir diye sms geliyor. ba$ka yükleme yöntemi varmı? söyledikleri gibi yapıyorum gelmiyor?niye gelmiyor ki?[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
7506yı ara kontor miktarini soyledikten sonra yukleme yapmak için 1 e basın..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Mesaj tarihi:
Kazandığınız kontor 59 dedi kapadı suratıma?[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
Mesaj tarihi:
said:
Chasten, 11 Aralık 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
Kazandığınız kontor 59 dedi kapadı suratıma?

vazgeçme tekrar ara banada aynısını yaptı 2. arayışımda akıllandı yukelemek için 1 e basın dedi.bot işte ne yapıcağı belli olmuyor..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Mesaj tarihi:
heh, 28 defa üst üste aradım en son kapatmadı suratıma,yolladı sağolsun...çok acil lazımdı :p hızır gibi yetişti saol telsim :p[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
Mesaj tarihi:
Ok saol yükledim zaten. :) aynen öle oldu ama baya bi aradım üst üste.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
Mesaj tarihi:
cep aran servisi kafayı yemiş durumda[signature][hline]seigneur 8 Aralık 2005 08:05 tarihinde pogodinin telefonuna attığı mesajda demiş ki ;
Cansındır onun adı
Aslında o bir cadı
Nanelidir tadı
Sexy sexy bakar
Istakoz yakalar
Nanelidir dedim tadı !!
  • Yeni Oluştur...