Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 günlük zımbırtı ile ilgili bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şimdi senditten wow söyledim arkadaşın kredi kartı ile.O gelene kadar boş durmak istemiyorum onun için 10 günlüğe başlayıp sonra, cd gelince devam etmek istiyorum. Ama acc aktivasyonu için gerçek bi kredi kartı gerekiyo ama şu an bilmiyorum ne yapabilirim gerçek olmadan olmuyomu?
Mesaj tarihi:
arkadasım evet gercek bir credi kartı gerekiyo ama son kullanma tarihi geçmiş bir card da kullanabilirsin ben 1 ay beleş ya ozaman ole yapmıstım..
Mesaj tarihi:
konu dışı: bir arkadasım aldı birinden 10 günlük zımbırtıdan
sanırım bu patch de bazı syleri değistirmisler trail acc olanlar trade yapamıyo cahaneelde konusamıyo bilzz işi ilerletmiş
Mesaj tarihi:
Accountunu aktif edebilmen için elbette gerçek bir kredi kartına ihtiyacın var, fakat [ yaşını bilmiyorum ama ] en kötü ihtimalle bir bankaya "Sanal Kart" için müracaat edebilirsin...

rabe'ninde dediği gibi, 10 günlük trial ile trade ve mailden faydalanamıyorsun ve maksimum lvl 20'ye kadar kasabiliyorsun; 20 olduğun an xp gelmemeye başlıyor.

Yinede hiç yoktan iyidir, paketin geldiğinde lvl 20'den devam edersin. Ve bildiğim kadarıyla, trial ile başlayıp devamında normal üyeliğe geçtiğinde "10 günlük trial sahibine" 1 ay bedava kazandırıyorsun...
Mesaj tarihi:
Evet onun için açıcam zaten. Sırf arkadaş bi ay bedava oynasın diye. Yaşım 18 ama kendi kredi kartım yok ve evdekiler de bi oyuna bu kadar para vermeme açıkçası izin vermezler. Gerçi verdikleri paranın nereye gittiğini bilseler hiç vermezler ya neyse:DYani bende nakit para var ama işte böyle sıkıntı çekiyorum. Artık ark.ların kartıyla idare edicez gibi.Teşekkürler herkese.
Mesaj tarihi:
ya galiba zımbırtı kelimesi yerine uzun uzun yazaydım daha iyi olacaktı eğer konuyla ilgili bişey varsa pardon..Ama yalan kredi kartı numarası ile ilgili bişey görmedim belki de bunun nedeni aramamamdır.Tabi mümkündür.
Mesaj tarihi:
said:
QhaN, 10 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
rabe'ninde dediği gibi, 10 günlük trial ile trade ve mailden faydalanamıyorsun ve maksimum lvl 20'ye kadar kasabiliyorsun; 20 olduğun an xp gelmemeye başlıyor...

oha hll blizzard chinese farmerlara karsi her türlü önlemi alıyor

[Bu mesaj mardox tarafından 10 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
belki senin guest acc ile senin cd-keyin ilişkilendirilmiştir nasılsa aynı kutudan çıkıyor 2si de ;) ama benim bildiğim kampanyada mail geliyor. o mail'de arkadaşınızı şu link'ten guest yapabilirsiniz diyordu.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...