nereladis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben şimdi senditten wow söyledim arkadaşın kredi kartı ile.O gelene kadar boş durmak istemiyorum onun için 10 günlüğe başlayıp sonra, cd gelince devam etmek istiyorum. Ama acc aktivasyonu için gerçek bi kredi kartı gerekiyo ama şu an bilmiyorum ne yapabilirim gerçek olmadan olmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadasım evet gercek bir credi kartı gerekiyo ama son kullanma tarihi geçmiş bir card da kullanabilirsin ben 1 ay beleş ya ozaman ole yapmıstım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 konu dışı: bir arkadasım aldı birinden 10 günlük zımbırtıdan sanırım bu patch de bazı syleri değistirmisler trail acc olanlar trade yapamıyo cahaneelde konusamıyo bilzz işi ilerletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 iyi para çekmediğine göre babamın kredi kartı numarasını çaldım:P Soruma cevap verdiğin içinde teşekkür ederim.Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Accountunu aktif edebilmen için elbette gerçek bir kredi kartına ihtiyacın var, fakat [ yaşını bilmiyorum ama ] en kötü ihtimalle bir bankaya "Sanal Kart" için müracaat edebilirsin... rabe'ninde dediği gibi, 10 günlük trial ile trade ve mailden faydalanamıyorsun ve maksimum lvl 20'ye kadar kasabiliyorsun; 20 olduğun an xp gelmemeye başlıyor. Yinede hiç yoktan iyidir, paketin geldiğinde lvl 20'den devam edersin. Ve bildiğim kadarıyla, trial ile başlayıp devamında normal üyeliğe geçtiğinde "10 günlük trial sahibine" 1 ay bedava kazandırıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet onun için açıcam zaten. Sırf arkadaş bi ay bedava oynasın diye. Yaşım 18 ama kendi kredi kartım yok ve evdekiler de bi oyuna bu kadar para vermeme açıkçası izin vermezler. Gerçi verdikleri paranın nereye gittiğini bilseler hiç vermezler ya neyse:DYani bende nakit para var ama işte böyle sıkıntı çekiyorum. Artık ark.ların kartıyla idare edicez gibi.Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 search zimbirtisindan da yaralanabilirsin bu konuda acilmis baya zamazingo var[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya galiba zımbırtı kelimesi yerine uzun uzun yazaydım daha iyi olacaktı eğer konuyla ilgili bişey varsa pardon..Ama yalan kredi kartı numarası ile ilgili bişey görmedim belki de bunun nedeni aramamamdır.Tabi mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 onemli degil canim bunlar ufak dalgalar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eyvallah hocam.yeniyim buralarda ısınmaya çalışıyorum yavaştan.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: QhaN, 10 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki: rabe'ninde dediği gibi, 10 günlük trial ile trade ve mailden faydalanamıyorsun ve maksimum lvl 20'ye kadar kasabiliyorsun; 20 olduğun an xp gelmemeye başlıyor... oha hll blizzard chinese farmerlara karsi her türlü önlemi alıyor [Bu mesaj mardox tarafından 10 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar bişe sorcam dielim ki benim arkım guesti gerçeğe dönüştürdü neye göre bana 1 ay kazandırcak yani blizz onun benimki olduğunu nerden bilcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 belki senin guest acc ile senin cd-keyin ilişkilendirilmiştir nasılsa aynı kutudan çıkıyor 2si de ;) ama benim bildiğim kampanyada mail geliyor. o mail'de arkadaşınızı şu link'ten guest yapabilirsiniz diyordu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sanırım onla kutudan çıkan farklı guestler olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar