DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaw bu gün bu mesajdan başka bir mesaj okuma şansım olmadı oyunda. inşallah geçici bir sorundur ve bu konuda bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Server dolu demeye çalışıyor.Öyle deil mi?Girmek şans işi ama forumda nasıl atlatacağın yazıodu aramaya başla ilk yazılar falan[signature][hline]Bayrog Level 1x Silkroad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 pek ingilizcem yoktur ama oyuna girmeye çalışan çok kişi var demek istiyo sanırsam[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bunu anlamıyosun ve tamamen ingilizce bir oyun oynayacaksn.. guide lar ne kadar yardım eder bilemiyorum...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Gwindon, 10 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: bunu anlamıyosun ve tamamen ingilizce bir oyun oynayacaksn.. guide lar ne kadar yardım eder bilemiyorum... üstüme alınmadım ama yinede sorim bana mı söledin Gwindon[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Pluton, 10 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 10 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: bunu anlamıyosun ve tamamen ingilizce bir oyun oynayacaksn.. guide lar ne kadar yardım eder bilemiyorum... üstüme alınmadım ama yinede sorim bana mı söledin Gwindon hayır onu bana söyledi ama arkadaşımızın konuyu anlama soruu var galiba ben o yazıda bu durumdan nasıl kurtulacağımı sordum. Yoksa ingilizcem çok şükür iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar