banker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende capture olarak kayıt ettiğim videolar var ama 400 mb 33 mb cok kısa olmalarina rağmen boyutları cok yüksek bu görüntü kalitesini düşürmek için bir program arıyorum. windows movie maker ile denedim ama oda görüntüyü çok bozuyor iğrenç bişi haline getiriyor varmi arkadaşlar bildiginiz bu tür program veya hem ses hem görüntü kayıt yapıcak aynı anda yani ben oyun oynarken kayıt yapmak istiyorum ama neyle nasıl[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 virtualdub programını deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben movie makerla tekrar kaydediyorum.. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 10 Aralık 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 AvengeR bende öyle yapıyorum fraps ile capture yi ayarlıyorum ama movie maker ile tekrar kayıt yaptıgımda görüntü kalitesi düşüyor iğrenç bi görüntü oluo sen kayıt yaparken hangisini seçiyorsun seçeneklerden kayıt seçeneklerinden ??[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 biligisayarımdaki en kaliteli kayıttan yürütmeyi seçiyorum..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kac mb oluyor kaç dk lık video tahmini[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: banker, 11 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: kac mb oluyor kaç dk lık video tahmini 56.5mblık videoyu 4.7 mb'a düşürmüş video 29 sn.[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar