epitelyus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Slm arkadaslar sıze 1 gun ıcerısınde basıam gelenelrı analtıcam.Dun esslanda gıdeyım dedım canım sakıldı tam ısınlanıcam ayde benım adam ölu dogdu.Hadi neden oldugu bellı degıl ben kafayı yerken cart dedı benım adam kalktı 4 tasa:( ii ce goctum.. asabım bozuldu cz ye gıttım dolanırken saolsun talos abım lagda kaldıgım esnada sutumdne gecmıs.:D yamuldu m kaldım basladım rezz beklemeye bu arada ustumde 30 tane tas var goruyorum yaw tam rezz geldı bı baktm taslar gıtmıs.ulem dupe mı bu sılınmıs bunalr allahın sundıresıdemı dupe yapıyo. İce asabım bozuldu gıttım shard +7 aldım bugun aksdan oda gıtmıs artık iice delırcem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitelyus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 duzeltme talos degıl atros :D[signature][hline]Name:whitedarknes Server:Xgenon lvl:6x Clan:AsD_EmPİRE bana apos demeyın mıdem bulanıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sarsie? is this u ?[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitelyus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 turkce meal pls :P[signature][hline]Name:whitedarknes Server:Xgenon lvl:6x Clan:AsD_EmPİRE bana apos demeyın mıdem bulanıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ujio warriro earring kaç para eder[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ujo kendi kullandıgı itemleri fiyatını bilmiyo noob :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 way anasını senin basına gelende pişmiş tavuğun basına gelmedi be bilader:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: PSX, 11 Aralık 2005 10:03 tarihinde demiş ki: ujo kendi kullandıgı itemleri fiyatını bilmiyo noob :D :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Walla olimpiyada 50m etmiyor şuanda :D Areste 99999999 koyulardı bir ara şimdi ne durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitelyus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla pişmişe gelmemıs ama aglcıam ii ce sınırlerım bozuldu al gene gıttı taşlar lan delırcem yeter ya .Banlatacam sundıresı dupe taş satıyo amk. ya ben cıldıryom ya oyun zıbıttı[signature][hline]Name:whitedarknes Server:Xgenon lvl:6x Clan:AsD_EmPİRE bana apos demeyın mıdem bulanıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar