Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasım ayı masaüstünüz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:

[spo1=Bir gun bnm olucaksın :)][/spo][signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
revangelis senin işletim sistemi windows mu?windowssa nası ben anlamadım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
masaustu programlarıyla yapmıs işte öle programlar var masaustunu deıstırıor fılan cok karmasık ama[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
tmm sağol[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
peki bu talismanı indrdim tamam öbür siteden başka bi theme indirdim zip şeklinde onu nasıl yapıcam anlamadım biliomusunuz?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 08 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
Mayhem klavyenin üstünde ki nedir? Fareye benziyor ahaha

bukadarmı komik olabilirsin :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
mayhem sureklı wow oynuor demı arkadaslar ben tanımıorum pek hep msnındede wow wow yazıor :D hadi hayırlısı lvl kac oldu acaba[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
said:
Zergling, 08 Kasım 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
makrolarda yardimci oluyor kendileri :)

hahaha oda güzel alıcam bende bıtane uoda yardım etsın bana :D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
Bıdığıma laf etmeyin.
Isırır sisi =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

• Yeni Oluştur...