Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasım ayı masaüstünüz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img181.imageshack.us/img181/6553/arwenbymarilysoucy7ef.jpg
Liv tyler ısteyenler için buraya koyuyorum
LathspeLL sende benım ıcın koysan ii olur valla nette aramaktan yoruldum:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:

[spo1=Desktop][/spo]
Biraz oynadım ama fazla güzel olmadı ya.[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)

[Bu mesaj Silmarwen tarafından 02 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bulldog linkte aynışey iki kere yazıyo ondan acılmıyor. 2ci http:// den itibaren saga dogu sil
Edit: heh yapmış[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:

[Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 02 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nie filmi anlatma ihtiyacı duydunki.yani sana hmm bole insan olmaz elindekide gerçekte yoktur diyip sıfırmı verecek. eyer ole duşunuyosa ben bi kafa atarım ona.SANAT LAM BU :hrr: . Mukemmel çizmişin 100 verecek paşalar gibi.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:
Mesaj tarihi:
vasat wallpaperlar...buraya koymaya üşeniyorum önceki foruma koymuştum ekim-kasım wallpaper forumuna

en iyi desktop seçilmiştir merak eden aramaya inansın :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Mesaj tarihi:
ya abi ne bu dedi starwars dan buldum dedi ne isi var dedi starwars eli yuzu duzgun birsuru adam varken enden bu dedi anmlatma ihtiyacı duydum :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 02 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
ya abi ne bu dedi starwars dan buldum dedi ne isi var dedi starwars eli yuzu duzgun birsuru adam varken enden bu dedi anmlatma ihtiyacı duydum :D

Ne gıcık biriymiş haa.sanane kardeşim istedigimi çizerim sana neoluyor yani.bende ilk okulda wrestlemanianın(cok eski bir dovus oyunudur) resmini yapmıştım yerde parçalanmış bir palyaço diyer tarafta elinde motorlu testere ile seyircileri selamlıyan adam :) ögretmenin bir resme bide suratıma bakmıştı gorunce. bi garip olduydu kadın ehue
Edit:Noktanın yeri degiştirildi[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:

[Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 02 Kasım 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

[spo1=masa][/spo][signature][hline]

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 03 Kasım 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 03 Kasım 2005 09:18 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...