deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaşlar şifre madulari size bir geçek daha şu anda invide pasvord iyenler soyluyorum sizin karakterleriniz gitti hele gm mail atanlarin %90 kesin giti şu anda kaç tane karakter ariyorsaniz kar kaç lvl nick nasil isterseniz değişiyorlar buyun boyle bir picler para verin ve oyun oynayin diyecen sen bunlarin nerden biliyon bana bir tane verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yaw kardeş ne diyon den bi insan bööle şerefsiz olabilirmi la bu kadar da aclarmı isteseler kendileri char yapıp satarlar bu kadar aciz mi kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aldigin charin adini serverini ve simdiki nickini verde inanalim...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben sadece soyledim inanip inanmadin benkarak verrm bunun ben deli oldum değil de diğer nikimlan yazarsam inanirsini diğer nick vermem bu servirda daha neler oluyor hiç birin farkinda değilsini bu oyun sadece oyun değil bu tamam paray dayandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bir şey dahah edit karakter artik yapamiyorlar yapan da varsa pek nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oyun paraya dayali inkar yok ama kanitlayamayacaksan bu kadar insanin ümidini kirmaya hakkin yok cünkü ben mail atip sifresini almis birisini biliyorum paticikteki nicki buffet oyundaki nicki ::buffet:: server ares.[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 canim kardeşim kaç kişinkin verecekerl hele lvl yuksek kişiler unutsunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben bildigimi söylüyorum sana daha ötesini bilmem...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 neyei bilip bilmediğin bilmem ama ben geçekleri diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: deli_oldum, 11 Aralık 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şifre madulari size bir geçek daha şu anda invide pasvord iyenler soyluyorum sizin karakterleriniz gitti hele gm mail atanlarin %90 kesin giti şu anda kaç tane karakter ariyorsaniz kar kaç lvl nick nasil isterseniz değişiyorlar buyun boyle bir picler para verin ve oyun oynayin diyecen sen bunlarin nerden biliyon bana bir tane verdiler. sarsie yi hatırlattın bana[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 KE eden herşeyi beklerim.Bende duydum bu olayı ama sadece assasinlere ve archerlere yapıyorlarmış kosp kullandın sen dercesine elinden almışlar bir kaç arkadaşın başkasına vermişler :D bunlar geçerk ama bir 67 warrior mail atacak vermiyecekler okadarda uzun boylu değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nefalatta RTK kafede oynuo die banlanmisti halbuki adam arada bir gidiomus simdi ban sebebinde glitching yazio LOL[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Çocuğun ispatlamasına gerek yok çok kişinin charı gitti böle aptalca bişi yaptı gm ler bu kadar salak bi şifre değiştirme olayı görmedim ben[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eh tmm bende diyorum ki mail atip sifresini alan birini biliyorum diyorum isteyen istedigine inansin :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu piclerin zaten istediği biz oyun birakmamiz başka bir şey değil neyse ben çiyorum sizler kolay gelsin arkadaşlar 2 senedir diyezde oynuyorum benin herkes tanir ben sizler kolay gelsin ben sadece sizleri uyardim kolay gelsin herkeser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben oyuna şu ana kadar 250$ vermişim neden benim oyunu bırakmami istesin ki ? Biraz daha mantıklı şeyler söyle istersen...[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar