jarjar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hatıraların İtirafları Bugün bağırıyorum, kulak verdiğim sese Ne kadar dar kaldı taştan koridorlar Kaçırdık bakışları, olması gereken Diyarlardan geldi umutsuzluklar Damlalar asıldı bugün kiremitlerde Romantik mi trajedi mi diyen kedilere Şaşırdı bulutlar, kalbimden uçan perilere Büyüdükçe yutuyorum harmanladığım toprağı Haykırtma beni! Dilinden gözüme, kıvılcım sözün Gözlüklerimi çıkar, çıkar ellerini cebinden Sırtını dudağıma hasret bırakma bugün Kaybolma, kaybetme elimden, tozlar mı kapladı beni İşte raflar, haykırıyorum hayır! Meğerse yanlış romanı okudum bugün[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çok hoş olmuş..:) ellerine saglık..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar