cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 topiclerin yarısınınz sorun olduğu bu oyunu neden bırakmıyorsunuz??? [spo1=zzzz....][/spo] nasıl oldu bilmiyorum ve nezaman bıraktım bu oyunu bilmiyorum ama farkında olmadan bıraktım bu oyunu inşallah size de nasip olur[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 blackwinds yardim pls ile 2 tane kosp vakasini isaretlemeyi unutmussun...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla nie bırakmadıgım hakkında bi fikrim yok ama 8 ay oncesinin zevkinden grctim olsun 5 ay oncesinin zevkide kalmadı son 2 ay icinede oyunun içine ettiler deyim yerindeyse PS: bu iki ay içinde notlarım baya bir yukseldi :D[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 4x Race : Puri Tuarek Np : 2xxx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hepsini işaretlemeye kalksam sitenin database i göçer (eski şikayetleride eklersem) [spo1=..]sırıtıcaktım ama baktım gülüncek bi durum yok mecburen :(:([/spo] [signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question [Bu mesaj cemshit tarafından 11 Aralık 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cemshit tarafından 11 Aralık 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar