EarS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Lok'ta adamın biri yeni patch ile eklenen Kimo şehri av düzenliyorum diyince birçok kişi benim gibi atladı.Şehir Nym'e yaklaşık 2km uzaklıkta.Üçer Kimogila Hatchling'den oluşan 2 grup ve bir de Gaint Dune Kimogila vardı.Bir miktar gurnacet(yanlış yazdım galiba) ile bir npc vardı ki off off.Elindeki Pistol Launcher benzeri silahı ile 500-1k arası vuruyordu.HAM'ı ise 18-19k civarı idi.İlk seferde 4te1i azalmış halde saldırdık ve öldürmeyi başardık.Ben çok az saldırmama rağmen 600civarı xp aldım.4k xp aldığını söyleyenler vardı.2inci sefer saldırdığımızda ise tam canı vardı.Galiba hekesi incap etti ve ben dahil birçoğumuz klonlanmaya yolladı.Ss'lerimde var koyuvereyim hemen. İşte bu resimde de bahsettiğim arkadaş.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse[Bu mesaj EarS tarafından 15 August 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hmm 2. ve 3. ss ler oldukça güzel..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 kimocuk poz veriyo dağın tepesinden :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar