horten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mesela tv8 ve ordaki spikerler. zorlamayla olmuyo işte. aldılar primier ligi resmen canına okudular. ntv deyken haftasonu işlerimi vallahi ing. lig maçlarına göre ayarlıyodum. hem maç öncesi sonrası programları hem maç anlatımı ntv bu işi dört dörtlük yapıyodu. şimdi spikerler bi acayip, maç anlatımları tuhaf, sesleri bile sanki radyodan anlatıyomuş gibi efektli geliyo çıldırttılar yahu adamı. tv8 güzelim ligi vallahi mahvetti okadar yani...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İlker Yasin Maç Anlatırken Arkalardan bir ses "Olmaz böle maç a... k.. " İlker Yasin: Sayın Seyirciler Bazen böle şeyler oabiliyor basın arkadaşlar adına özür diliyorum[signature][hline][b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://netfiles.uiuc.edu/comertog/www/GS%20-%20Psg%20-%20Hayrettin%202-1.mpeg http://netfiles.uiuc.edu/comertog/www/GS%20-%20PSG%20-%20Hayrettin%202-2.mpeg hayrettin yapma =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: nileppezdel, 07 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Benim en nefret ettiğim spikerlerin taraf tutma olayını abartıp güzel futbola değer vermemesi ve hatta ırkçılık yapması. Herhangi bir Türk takımı yabancı takım karşılaşmasında, milli maçlarda da, rakip takım oyuncusunun yaptığı muhteşem bir harekete hiç ses çıkartmayan spiker, bizim tarafın oyuncusu çok daha kötü bir hareket yaptığında "Muhteşem bir hareket, inanılmaz bir hareket, rakip şaşkına döndü" tarzı şeyler söylüyolar. Ya taraf tutsan da gerçekten iyi futbolu övmeli ve o kadar da iyi olmayan futbolu överken abartmamalısın. Ayrıca dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama hakemler işimize gelen bi düdük çaldığında "Ve hakem faulü verdii!" diyorlar. Ama işimize gelmeyen düdük çaldığında: "Penaltı diyor Portekizli, İspanyol, Fransız, İngiliz, vs hakem. Olacak iş değil!" diyerek ırkçılık yapıyor. İşine gelince hakem oluyo, gelmeyince Portekiz'li hakem. abarttım mı bilmiyorum ama bana ırkçılık yapıyolar gibi geliyo. +1 aynen öyle hocam. Sırf futbolda mı bu böyle sanki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 forza ercan taner "futbolda kesme diye tabir ettiğimiz vuruşları çok iyi yapan bir isim...." vede frikik diyişine hastayım :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: horten, 09 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki: http://netfiles.uiuc.edu/comertog/www/GS%20-%20Psg%20-%20Hayrettin%202-1.mpeg http://netfiles.uiuc.edu/comertog/www/GS%20-%20PSG%20-%20Hayrettin%202-2.mpeg hayrettin yapma =) [Bu mesaj Mavi tarafından 09 Aralık 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Trt spikerlerini seviyorum hep sesleri uzaktan geliyor gibi oluyor dünya kupası maçlarında falan süper atmosfer veriyorlar...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ercan taner'in taç diyişini taklit edebilen kimseyi göremedim valla. teeeaaaaç gibi bişey çıkıyor ama çok da uzatmadan söylüyor. ayrıca sabri ugan'a laf edenler seneye gelen gideni aratır sözünü iyi hatırlasınlar. star'ı doğan grubu satın aldı seneye ilker yasin CL maçlarını anlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İlker Yasinin şom ağızı yokmu beni deli ediyor.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 link bozuk[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gs nin bir maçınca ( bizim ümit davala o sıralar almanyada oynuyor ve forvette ümit karan var) top bizim defanstan orta sahaya gitti ümit karan dokundu o sırada ilker yasin "top ümit davalada" "ee, evet biliyorsunuz ümit davala şuan almanyada oynuyor ve başarılı bir sezon geçiriyor" bre ilker, insan pardon der düzeltip devam eder neden hep kıvırırsın yanlış söyleyince? onu geçtim o sırada alman ligide daha yeni başlamış adam biakç maç yapsında ondan sonra başarılı sezon geçirsin[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence en iyi spiker murat kosova bayılıyorum adamın anlatısına..[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Beowolf, 10 Aralık 2005 21:59 tarihinde demiş ki: link bozuk sağ tuş "save as" yap gayet güsel çalışıo...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar