LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 slmlar bugün cd-key satın aldım şimdi patchlerin dl sini bekliyorum. bana biraz oyunu anlatırmısınız? ne yapmam lazım? grind sistemi nasıl? şehir nasıl? hangi servera geliim? neyse bunaltmiim...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nerden satın aldın bende onu bulmaya calısıyorum ?[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://www.onlinecdkey.com/index/ bu siteden aldım fakat ödemeyi paypal üzerinden yaptım...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyunun ilk onemli ozelligi su genelde bir class secersin ve oyuna onunla devam edersin ama burda ozellik farklı ablityleri bulup upload ettikten sonra tel kulubesine gidip istedigini aklınan silip istedigini tekarar yukleye biliyorsun bu ozgurlugun var ama attribues pointlerine gore bir class ta daha iyi oluyorsun .karakter acarken attribues pointerle ilgili bi ekran gelicek orada bleif-bosver percpection-yakın dovus icin focus-ranged ile ilgili tree lerde iş yapar reason hacker treesi icin yararlı buna dikkat et en basta yeter server konusunda recursion serverında bir turk faction ıımız var burası normal server vector 16 lvldan sonra pvp hep acık oluyor ben burdada oynuyorum .her serverda turkler var sen bilirsin[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sagol recursion a geliyorum. şu an için machines düşünüyorum ama kısmet. peki lvl sistemi nasıl oyunda?[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lvl sistemi derken neyi acıklamamı istiyosun :):)[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ayani lvl neye göre atlıyoruz? en yüksek lvl nedir? tavan yapmış oyunculara özel şeyler olabiliyor mu?[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lvl i gorev ve archive denen yere gidip boss u keserek yada npc keserek alabiliyosun npc kesme isi baslarda iyi xp geitrmiyor maa sonra gayet iyi oluyor 30 dan sonra.max 50 oluyosun ondan sonra pvp veya eventlar la vakit geciriliyor.oyunun eventları gercekten cok iyi oluyor ornegin morpheus oyuna geldi ve olduruldu..... bide radio isteasyonlarının duzenledigi ufak eventlar ve partiler var odullu gecenlerde xbox verildi bi partide eglence ust noktada oluyor.[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 off ya sabahtan beri dl ediyorum bitmedi. hay başlicam böyle işe...
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tahmini % kac oldusignature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector [Bu mesaj eryan tarafından 10 Aralık 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Biraz öle çünkü oyun çıktıgında baya bi bug var sonra oyun resmen yenilendi butun dosyalar fln ben oynadıgımda ilk gün 1.5 gb kadar bişi download etmiştim ama sende öle olmiyabilir.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyunun başında 1.9 gb verdi dl yi şimdi tahmini 250-300 mb filan kaldı...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahh ahh bi redpill olamadık yaf :)[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahh ahh vectorde 50 olamadım hala[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaf kurtarmaya gelsenize beni bulunduğum core'dan :P[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne kadar kaldı? helcaraxe bırak sende su warcraft ı gorev yapalım ben 12 de gıtcem bugun[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 70-80 mb kaldı[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dl bitti ama 12'den sonra oyundayım...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
eryan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben simdi gitmek zorundayım yarın gunduz ben hep online olurum :([signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 karakterin adı LonelyWolf lvl4 oldum. operative de ilerlemeye çalışıyorum...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
Öne çıkan mesajlar