ats_2 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya arkadaşlar şifremi resetledim mailime geldi fakat junktaydı. daha ben şifreyi alamadan gitti yaklaşık (2 saat kadar sonra) . gerçi bu siteye takılmıodum ama arkadaşlar tavsiye etti ne yapmalıyım... bira allah aşkına yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence hotmaile bol bol küfret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ats_2 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abi 4 gündür sövüyom hotmaile de elime geçen ne :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 [spo1=Bardaksız dik kafaya][/spo][signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ats_2 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 saol abi baya moral verdin yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Güldün ama değil mi? En azından güldürdük:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ats_2 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aglanacak halimize:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sifremi unuttum kısmından ikinci defa mailine confirmle sifreni ama bu defa bi kenara yaz umarim gizli sorunu hatirliosundur :D yoksa bisi yapamazsin :Pp[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ats_2 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 curseth ya bu gizli soruyu makinanın kendinden seçmiomuyduk hani what is your favorute movie gibi ule siteyi yan yana açtım bütün soruları denedim yok nuh dio peygamber demio arkadaş... Vermi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 daha hiç pw deiştirmediysen ki deiştirmemissin ama sana gelen pw ile giris yapsaydın yeni sifre ve yeni gizli soru cvbını yeniden belirtebilme sansin vardi ama hiç degismedigin random pw ni kaybettiysen ilk acc yi aldıgında yazdigin favorite movie gizli sorun oluo cvbinda yazdigin :P ona yapcak bisi yok pw ni kaydetseydin hem yeni sifreni belirtcekdin hemde yeni gizli sorunu böyle bi sorunla karsilasmicakdin ^^ bi Cöp kutusuna bak ilk junk a düşüo 3 gün falan junk da kaldıkdan sonra cöp kutusuna düşüo orda 1 gün kaldıkdan sonra tamamen random siliniyo (günleri karistirmis olabilirim). ama sen yinede bak belki vardir :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla ben gizli sorumu şifrem yapıyorum çünkü şifremi unutma gibi bir ihtimalim yok.. Olsada çok küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar