ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ya beyler bn makinaya format attım 98 vardı xp yuklemek icin. Ya xp herseyi tanıdı ( ekran kartı, ethernet kart vs vs) ama ses kartlarını tanımadı. Zaten board'da da socket'larda goremedim buyuk ihtimal on board ses kartım var. Ses kartı hatırladıım kadarıyla "AWE64 Gold Wawetable MIDI" olcaktı. Bir de main board'un cd'sini buldum ama cok enteresan geldi algılayamadım zaten audio bolumunden ne yuklesem bosh cıktı. Bi el atsanız diodum. Bir sey daha eklicem ben bu ses kartını arattım google'dan driver'ını paralı bulabildim. 5 euro'ya dumur oldum varsa bildiiniz bi yer ucuza cekebilecegim soler misiniz ? Ya da windows update'te bulabilir miyim bu meredi ? Eger bulursam update'i cekemedim ahahau biraz daha yakıncak bi web sitesi verin bulamadım koskoca microsoft'ta bnmki de kasmalık ya. Y Yardımcı olursanız cok mutlu olruum.[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mainboard'u aldığın yere git, ar CD'yi kafalarına... Adam gibi CD versinler. Sonra koy CD'yi Rom'una, yükle driver'ını. Mutlu mesut dinle müzüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya adamlar vermio ki cd allah kahr. Bi de kasayı goturmeye kalksan taa beyoglunda aldıım yer. Ben moda'da oturuyom simdi kim gitceeek te oraya koskoca kasa ile bi arabası olan bulsam direk ucarım da isallah artık bakıom etrafa ![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hmm. Sanırım toplama almadın... Eğer öyle aldıysan vermeleri gerekir, git kavga et. Öbür türlü bile, madem OS'i senin kurmanı bekliyorlar, ne demek driver'ları vermemek... Aldığın yeri söyle de, biz de aynı hataya düşmeyelim. (Yazıcıoğlu dururken bilgisayar almaya niye Beyoğlu'na gittin bunu da çözemedim; üstelik Moda'da oturuyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ya abi makina sıfır adamlara soledim makinayı oha biz sana sıfır makina mı verdik felam oldular. Zaten makina geldiinde 3 $ey geldi ekran kartı driver'i monitor driver'i ve main board'un driver'ı. Main board'un manualine bakıorum afalladım yani chipset yukledim sadece onun da driverini istiyo dumur ıoldum. Bi de moda'da oturuom ama tanıdık die ordan aldık daha ucuza geldi butyuk ihtimal teknisten cagırcam ordan gelsin buralara bakalım noluyomus ![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar