Informer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bidaki ay var artık , bu arada bir türkün kral olması hiç şaşırtıcı olmaz bence ne kadar usko ya benzesede oyun bu oyun turkishko dur aslında , oyunun büyük bir kısmı türk olduğu için[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Claopatra, 09 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Not : bizim forum ölüyor :( Bizim forum ölmez :D Dert etme :D Ezail saolsun tek başına yaşatır :D Wanksta ve Khanjar ile :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki: said: JadeReal, 09 Aralık 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Boss AWEntte Yaparmiydin plssss ehuehu Boss ivent yapiliyomukine? Eger varsa yapardim KIMBUPISLIK sen derdinki Jade boss koy koyardim Piananin ortasina bir TK burnunun dibine artik sen mi keserdin o mu seni keserdi bilemem ama ben yapardim :D bi Ara Gece Cafede Sabahlarken yani Haftada bi boyle seyler Yapariz herneyse Arkadasimin Ekranindan Bakiyorum aa partyde Clan lideri Jade real Sonra Bi bakiyoruz bosslar 1ile 60 arasi bi rakam söylüyoruz oyle cikiyo sonra Bi chikken Geliyo yapilan Yere Sonra Chikken bile Ban yiyo Tabi Ben bunlari Uyduruyorum ... Keske Gercek olsa Dimi Jade Ben seyi anlamadim bu chikken neden ban yiyo ? Ben aslinda seyi de anlamadim 1 ile 60 arasi cikan ne? Boss sayisimi? :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Bjork, 09 Aralık 2005 15:35 tarihinde demiş ki: said: Claopatra, 09 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Not : bizim forum ölüyor :( Bizim forum ölmez :D Dert etme :D Ezail saolsun tek başına yaşatır :D Wanksta ve Khanjar ile :D Simdi birazdan bizim forumun reklamini yapacaksiniz sanirim zor tutuyorsunuz kendinizi gibi bir his var icimde Forum bomberlari sizi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şimdi reklam ı yapacam Ezail Wanksta KhanJAR online sa Damlarlar birazdan :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: PSX, 09 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: noluyo lan tum patriot gelmis jade işi saglama almıs hit ya korumasınıda alıyo yanına :D ahah yok ya onlari ben cagarmadim oyuna bile giremiyorum nerden cagaracam ama koku alir onlar forum canavari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tosba ded len forumdan eziq :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bizim bu bobert paso vergilerii artiriyoo dovecen devleti dolandırdı nasıl kralla bu ahahahahahha[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:134 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adam demekki ilerisini dusunmuyor 1 kerede sepeti doldurup gidecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla gördüm adam krallik secimi öncesi pot depoluyordu demek ondanmis:D kendi kazanicagindan eminmis ki hemen almis yazik garibim fakir zaten 1 ayda ne kadar para yaparsam o kadar iyi diyor:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki: said: JadeReal, 09 Aralık 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Boss AWEntte Yaparmiydin plssss ehuehu Boss ivent yapiliyomukine? Eger varsa yapardim KIMBUPISLIK sen derdinki Jade boss koy koyardim Piananin ortasina bir TK burnunun dibine artik sen mi keserdin o mu seni keserdi bilemem ama ben yapardim :D bi Ara Gece Cafede Sabahlarken yani Haftada bi boyle seyler Yapariz herneyse Arkadasimin Ekranindan Bakiyorum aa partyde Clan lideri Jade real Sonra Bi bakiyoruz bosslar 1ile 60 arasi bi rakam söylüyoruz oyle cikiyo sonra Bi chikken Geliyo yapilan Yere Sonra Chikken bile Ban yiyo Tabi Ben bunlari Uyduruyorum ... Keske Gercek olsa Dimi Jade Sanki bu olay bana bi yerden tanıdık geliyor ama nereden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hüsran Hep Hüsran. :([signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ATıMı Hazirlayin[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 muhahah :D[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herkez sapitmiss gene :) ke of pati on olmuss ehehe[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:134 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hahahha Aha bu Cocuk Benimle Ayni Yerde KiZacaGimi Saniyo .. :horace:[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 IRC ye dönmus burasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Az sonra patlar Sık dişini[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yahu kral falan seçil di de Kim Bu Pislik? (bakınız imza :P )[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 GAy S_O_U_L[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hadde len! En azından ben araba egsozuylan uğraşmıyom :D[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: hahahha Aha bu Cocuk Benimle Ayni Yerde KiZacaGimi Saniyo .. :horace: Bu surat ne Kimbupislik bun ami benziyosun imajinami yakisiyo nie koyuyosun heryere :D :D bir ters cevirip koysana tepetaklak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Dur şimdi jade sen bi de Kim Bu Pisliğin imzamdaki haline bak :P[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 EveT O BEnim Karikatürümü Koymuslar .. [spo1=BEN]:horace:[/spo][signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar