JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ahahaahah harbiden de beni hit yapmissiniz :D :D :D Ares El Moradin kralicesi olamadim ama sayenizde Paticik in hiti olmusum :D :D Geldim iste burdayim :) Bu basligi Mary acmis bence o da hit olmus :) [Bu mesaj JadeReal tarafından 09 Aralık 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hadi ya biz seni kalbimizde tasıyoruz gelmesende olmasanda kalbimizin kralicesisin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 jade_real hazretleri geldi herekz ayaga kalksın 1 dk lık saygı durusu :D hit jade_real :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki: hadi ya biz seni kalbimizde tasıyoruz gelmesende olmasanda kalbimizin kralicesisin:D :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: [spo1=Ben koptum sizde kopun pls :D][/spo] satayım sana bow u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Die Die Die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hit jade_real :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: PSX, 09 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki: jade_real hazretleri geldi herekz ayaga kalksın 1 dk lık saygı durusu :D hit jade_real :D Bu ne hiz daha send derken mesajlariniz geliyor.... Sizde kalbimdesiniz... Kralice olabilirsem birgun eger kismet olursa bari topladigim vergileri haftanin iki gunu paticikte beni hit yapan uyelere dagitayim :p ( nasil ama? ) :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ooo yasadık.. [spo1=:D]demedim mi olum ben size jadeyi hit yparsak aldıgı vergileri bize dagıtır diye nasıl işe yaradı :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 senden bunu beklemezden helal olsun :P hit jade_real :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Commander den Benimde Adimi yaz plsss :)[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pislik sendemi hit olmak istiyon :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Jade aga Zeki Murende bizi gorecekmi commandan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: PSX, 09 Aralık 2005 13:44 tarihinde demiş ki: pislik sendemi hit olmak istiyon :D Ben ZaTen HiT iM Reklama KralliGa Carta Curta ihtiyacim yok[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hit jade_Real ama suda var k1z1nli gelirse ortalık karısır bu iş arenada kanla biter :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Jade aga Zeki Murende bizi gorecekmi commandan ? Zeki Murenin ne isi var KE de adam gitmis tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hit jade_real :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: said: PSX, 09 Aralık 2005 13:44 tarihinde demiş ki: pislik sendemi hit olmak istiyon :D Ben ZaTen HiT iM Reklama KralliGa Carta Curta ihtiyacim yok Ahaha basligi ben acmadim Kimbupislik beni siz hit yaptiniz. Gel beraber hit olalim bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hit jade_Real ama suda var k1z1nli gelirse ortalık karısır bu iş arenada kanla biter :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 MURTAZa Bizi Hit Yapacak Hic Merak Etme[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 banane banane bende isterem ellere varda bize yokkk me yokkk me :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi nereye ittiriyoruz anlamadım ben.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 söyle 35 inci sayfalara kadar ittiricez gibi galiba kizin1i 34 yapmisti da :P[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 durmak yok yemeden icmeden devam kasmaya devam %5 lazım lvl atlıyacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaw biraz daha yorum bu sayfa hit olsun jade gibi :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar